Könner & Söhnen Invertorová elektrocentrála KS 4000iEG S

Invertorová elektrocentrála KS 4000iEG S.

LPG/Benzínové invertorové elektrocentrály sú užívateľsky prívetivý a prenosný zdroj energie. Rad invertorových elektrocentrál zahŕňa modely s rozsahom výkonu od 1,8 do 8,0 kW. Dvojitá premena elektrickej energie poskytuje čistú sínusovú vlnu a frekvenciu 50 Hz, čo je ideálne pre spoľahlivú prevádzku citlivej a vysoko presnej elektroniky.

Všetky modely sú založené na robustných motoroch, ktoré spĺňajú všetky európske štandardy kvality vrátane emisnej normy EURO V . Invertorové motory K&S majú režim ECO, ktorý umožňuje použitie elektrocentrály pri nízkych otáčkach, čím sa znižuje spotreba paliva až o 50%.

ČISTÁ SÍNUSOVÁ VLNA:

  • Vstavaná riadiaca jednotka s mikroprocesorovým riadením zaisťuje, že technické procesy elektrocentrály sú riadené a monitorované stabilnou frekvenciou 50 Hz a napätím 230 V.

ROBUSTNÝ MOTOR:

  • Robustný motor od Könner & Söhnen spĺňa všetky európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO 5 . Robustný motor spoločnosti K&S je označený individuálnym sériovým číslom, pomocou ktorého je možné sledovať kvalitu výroby a služieb. Výkonný alternátor s medeným vinutím a vysoko výkonný motor zaručujú bezproblémovú a dlhodobú prevádzku. Odporúča sa pre zariadenia, ktoré sú citlivé na kvalitu spotreby energie (kotly, zdravotnícke zariadenia, audio zariadenia atď.).

ĽAHKÉ SPUSTENIE MOTORA 3v1:

  • Univerzálny motorový spínač 3v1 pre najjednoduchšie a najpohodlnejšie spustenie elektrocentrály kombinuje funkcie palivového ventilu, škrtiaceho ventilu a elektrického štartéra.

EKOLOGICKÝ REŽIM:

  • Ergonomický ovládací panel je vybavený prepínačom režimu ECO. Tento režim znižuje spotrebu paliva až o 50% pri malom zaťažení vďaka nižším otáčkam motora.

MULTIFUNKČNÝ LED DISPLEJ 6v1:

  • Multifunkčný LED displej 6v1 má nasledujúce indikátory: zobrazenie záťaže, zobrazenie paliva, počítadlo prevádzkových hodín, napätie, frekvencia, ukazovateľ hladiny oleja, ukazovateľ preťaženia, zobrazenie prevádzkového stavu.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Pohodlné usporiadanie všetkých základných funkcií: indikátory prevádzkového stavu - ochrana proti preťaženiu a skratu, ochrana proti nedostatku oleja, resetovacie tlačidlo pre resetovanie riadiaceho systému a obnovenie napájania, paralelné pripojenie elektrocentrál, dva USB výstupy (5V/1A, 5V/2,1A), typická 12 V automobilová zásuvka pre rôzne typy vozidiel, prístrojov a nabíjačiek, zásuvky 230 V a uzemňovacia svorka.

ZNÍŽENÁ ÚROVEŇ HLUKU:

  • Vďaka špeciálnemu ochrannému krytu, ktorý ponúka minimálnu hladinu hluku 68 dB, je ovládanie zariadenia čo najpohodlnejšie a neruší tak ostatných.

ALTERNÁTOR SO 100% MEDENÝM VINUTÍM:

  • Elektrocentrály značky Könner & Söhnen sú vybavené vysoko kvalitným synchrónnym alternátorom so 100% medeným vinutím . Iba medené vinutie vydrží bez poškodenia to najvyššie preťaženie napätia a zaručuje tak trvalú a spoľahlivú prevádzku elektrocentrály.

PARALELNÉ ZAPOJENIE - KS PU1:

  • Paralelné pripojenie zdvojnásobuje výkon. Môžete tak spárovať jednotlivé elektrocentrály a pripojiť k nim výkonnejšie zariadenia. Na to použite paralelné spínacie zariadenie (KS PU1), ktoré pripojíte k špeciálnemu výstupu na elektrocentrále. Zariadenie je vhodné pre všetky invertorové elektrocentrály Könner & Söhnen okrem modelov radu KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

ĎALŠIE PRÍSLUŠENSTVO:

  • V cene: skrutkovač, kľúč na zapaľovaciu sviečku

Technické parametre:
Hmotnosť: 46 kg
Napätie, V: 230
Maximálny výkon, kW: 4,0*
Menovitý výkon, kW: 3,5*
Frekvencia, Hz: 50
Prúd, A (max): 17,4
Zásuvky: 2x16A
Štartér: manuálny/elektrický
Objem palivovej nádrže, l: 12,5
LED displej: indikátor zaťaženia, palivomer, frekvencia, napätie, počítadlo hodín
Hlučnosť Lpa (7m)/Lwa, dB: 66/93
Zásuvka 12V, A: -
USB porty: 5V/1A, 5V/2,1A
Model motora: KS 240i
Zdvihový objem, cm3: 223
Typ motora: LPG/benzín 1-valec, 4-taktný so vzduchovým chladením
Výkon motora, hp: 7,5
Paralelné funkcie: +
Objem motorového oleja, l: 0,6
Koeficient výkonu, cos?: 1
Rozmery (DxŠxV), mm: 620x440x510
Batéria Ah: 1,6
Čistá hmotnosť, kg: 40
Hrubá hmotnosť, kg: 46
Trieda ochrany: IP23M
Čiarový kód: 4260405364756
*Prevádzka na LPG znižuje výstupný výkon generátora o 10 %.: