Stolová zostava VeGA COTSWOLD SET 4

Novinkou v našom sortimente je záhradný nábytok zo severskej borovice. Vďaka chladným klimatickým podmienkam severská borovica pomalšie rastie a teda sú jej letokruhy hustejšie a drevo odolnejšie. Nami ponúkaný nábytok je morený špeciálnou technológiou a povrchovo ošetrený špeciálnou lazúrou na vodnej báze, ktorá je šetrná k životnému prostrediu a ktorá pomáha zviditeľniť štruktúru dreva a zároveň poskytuje ochranu proti počasiu.

Rozmer stôl VeGA OSCAR: 150x88x74 cm

Rozmer kreslo VeGA COTSWOLD: 59x64x91 cm

Luxusná masívna stolová zostava štyroch kresiel a stola z odolného a trvanlivého dreva severskej borovice. Odolné drevo a veľmi robustná konštrukcia radí túto zostavu medzi najmasívnejšie výrobky vo svojej kategórii na trhu.

VeGA COTSWOLD set 4 patrí do značkovej kolekcie vyrobenej z najkvalitnejšej severskej borovice. Nábytok je povrchovo upravený špeciálnou lazúrou. Vzhľadom na to, že nábytok je vyrobený z prírodného materiálu, je kresba dreva a jeho sfarbenie na každom kuse nábytku unikátne. Drevo severskej borovice sa ošetruje lazúrou na vodnej báze, ktorá ho chráni pred vysušením, vodou, škodcami alebo drobným poškodením.

Nábytok VeGA COTSWOLD set 4 je vyrobený zo severskej borovice, ktorá je žiadaným materiálom na výrobu záhradného nábytku. Táto drevina našla svoje uplatnenie ako v interiéri pre svoj dekoratívny vzhľad (má unikátnu farbu, vďaka ktorej na každom kuse nábytku dokonale vynikne kresba dreva), ale predovšetkým v exteriéri na výrobu záhradného nábytku, okien a dverí pre svoju vynikajúcu odolnosť, trvanlivosť, dlhú životnosť a dobrú opracovateľnosť.

Záhradný nábytok VeGA COTSWOLD set 4 sa vyznačuje atraktívnym dizajnom, robustnou a ergonomickou konštrukciou a starostlivým spracovaním.

Stôl a kreslá sú dodávané v rozobranom stave a sú starostlivo zabalené do kartónov. Súčasťou dodávky je potrebný spojovací materiál, kovanie, imbusový alebo stranový kľúč a jednoduchý montážny návod – montáž je jednoduchá.

Ak chcete mať skutočne luxusný masívny záhradný nábytok a ohromiť známych, priateľov alebo aj rodinu, zvoľte zostavu VeGA COTSWOLD. Táto zostava zo severskej borovice Vás na prvý pohľad upúta svojou atraktívnou medovo kapučínovou farbou a unikátnou kresbou dreva. Vyznačuje sa veľkou odolnosťou a dlhou životnosťou. Nábytok zo severskej borovice sa nemusíte báť nechať vo vonkajšom prostredí, pretože je pri použití vhodnej impregnácie odolný proti poveternostným podmienkam. A pokiaľ sa o neho budete aj náležite starať, bude Vám slúžiť mnoho rokov.

Možnosť priobjednať masívne podsedáky.

Nie je vhodné na používanie vo vlhkom prostredí bez vhodnej impregnácie. Určené do exteriérov, interiérov a pergolových priestorov.