Stolová zostava TUVALU VeGA set 7 DeLuxe

Stolová zostava TUVALU VeGA set 7 DeLuxe je luxusná masívna stolová zostava štyroch kresiel, jednej lavice a stola z exotického, veľmi trvanlivého a tvrdého dreva AKÁCIE. Drevo o neuveriteľnej sile a veľmi robustná konštrukcia radí túto zostavu medzi najmasívnejších výrobkov vo svojej kategórii na trhu.

Rozmery stola: 180x90x74 cm
Rozmer kresla: 61x60x90 cm
Rozmer lavice: 160x60x90 cm

TUVALU VeGA set 7 DeLuxe patrí do značkovej kolekcie vyrobenej z najkvalitnejšej prírodnej AKÁCIE s hustotou okolo 650 kg/m3. Nábytok je povrchovo upravený bezfarebným teakovým olejom . Vzhľadom na to, že nábytok je vyrobený z prírodného materiálu, je kresba dreva a jeho sfarbenie na každom kuse nábytku unikátne. Drevo AKÁCIA sa ošetruje teakovým olejom, ktorý ho chráni pred vysušením, vodou, škodcami alebo drobným poškodením. Nábytok TUVALU VeGA set 7 DeLuxe je vyrobený z prírodného dreva AKÁCIE. Táto drevina našla svoje uplatnenie ako v interiéri pre svoj dekoratívny vzhľad (má unikátnu prírodnú farbu, vďaka ktorej na každom kuse nábytku dokonale vynikne kresba dreva), ale predovšetkým v exteriéri na výrobu záhradného nábytku, okien a dverí pre svoju vynikajúcu trvanlivosť, dlhú životnosť, vysokú tvrdosť a dobrú opracovateľnosť.

Záhradný nábytok TUVALU VeGA set 7 DeLuxe sa vyznačuje atraktívnym dizajnom , robustnou a ergonomickou konštrukciou a starostlivým spracovaním. Stôl, kreslá a lavice sú dodávané v rozobranom stave a sú starostlivo zabalené do kartónov. Súčasťou dodávky je potrebný spojovací materiál, kovanie, imbusový alebo stranový kľúč a jednoduchý montážny návod – montáž je jednoduchá. Ak chcete mať skutočne luxusný masívny záhradný nábytok a ohromiť známych, priateľov alebo aj rodinu, zvoľte drevinu AKÁCIE. Nábytok z AKÁCIE sa nemusíte báť nechať vo vonkajšom prostredí, pretože je pripoužitie vhodnej impregnácie odolný proti poveternostným podmienkam. A pokiaľ sa o neho budete aj náležite starať, bude Vám slúžiť mnoho rokov.

Možnosť priobjednať masívne podsedáky. Nie je vhodné na používanie vo vlhkom prostredí bez vhodnej impregnácie. Určené do exteriérov, interiérov a pergolových priestorov.