Pásový prepravník ACTIVE 1400 EXT HONDA - power track

Pásové dopravníky ACTIVE sú vyvinuté na manipuláciu s materiálom v ťažko prístupných oblastiach v stavebníctve, stavebníctve, poľnohospodárstve, záhradníctve a v iných podobných prostrediach. Minidopravníky sú ideálne na bezpečnú manipuláciu a prepravu ťažkých nákladov na miestach s obmedzeným prístupom alebo v ťažkých podmienkach.

Často sa používajú na staveniskách, pri rekonštrukciách budov a pri zakladaní záhrad, pretože pásy rovnomerne rozkladajú hmotnosť stroja a nákladu, čím minimalizujú poškodenie pôdy a nezanechávajú brázdy. S pásovými nosičmi ACTIVE môžete bezpečne prepravovať ťažké náklady kdekoľvek vďaka ich inovatívnym konštrukčným prvkom, ako je napríklad vyklápacia lyžica a možnosť nastavenia na prepravu objemných alebo sypkých nákladov. Pásy sú odolné a poskytujú vynikajúcu trakciu, zatiaľ čo moderné a spoľahlivé japonské motory Honda zabezpečujú spoľahlivý výkon.

Minidumper ACTIVE je vybavený 4-taktným OHV motorom Honda GX 160 s objemom 163 cm3, ktorý dosahuje výkon 4,8 HP/3,6 kW. Má manuálnu prevodovku s dvoma rýchlosťami vpred (1,9 - 3,9 km/h ) a jednou vzad ( 1,8 km/h).Minidumper má maximálnu nosnosť 400 kg pri plnom zaťažení alebo na svahovitom teréne. Minidumper je vybavený mechanickým vyklápacím systémom, ktorý uľahčuje manipuláciu s nákladom. Celková hmotnosť stroja je 175 kg.

Pásový transportér ACTIVE s japonským motorom Honda a robustnou konštrukciou je spoľahlivým pomocníkom na manipuláciu s ťažkými nákladmi v náročných lokalitách. Vďaka výkonnému motoru, odolným pásom a praktickým funkciám je manipulácia s materiálom jednoduchá a bezpečná.

Technické špecifikácie:

Motor: Honda GX 160, 4-taktný, Japonsko
Výkon: 163 cm3 OHV, 4,8 HP/ 3,6 kW
Prevodovka: mechanická
Rýchlosti: 2 dopredu (1,9-3,9 km/h), 1 dozadu (1,8 km/h)
Maximálna nosnosť:
Maximálny náklon
bez zaťaženia: 25°
Maximálny náklon pri plnom zaťažení: 15°
Sklápanie: mechanické
Hmotnosť: 175 kg
Záruka: 4 roky
Vyrobené v TALIANSKU