Pásový prepravník ACTIVE 1460H DMP - power track

Pásový dopravník ACTIVE 1460H DMP je ideálnym riešením na manipuláciu s materiálom v ťažko prístupných oblastiach. Je vhodný na použitie na stavbách, v stavebných prevádzkach, v poľnohospodárstve, záhradníctve a všade tam, kde je manipulácia s ťažkými bremenami náročná a nebezpečná.

Tento pásový dopravník sa často používa na stavbách, pri rekonštrukciách budov a pri zakladaní záhrad vďaka svojej schopnosti rovnomerne rozložiť hmotnosť stroja s nákladom a minimalizovať negatívny vplyv na terén. Jeho sofistikované konštrukčné prvky, ako napríklad sklopná karoséria a schopnosť prepravovať objemné alebo sypké náklady, spolu s odolnými pásmi s vynikajúcou trakciou a spoľahlivým japonským motorom Robin Subaru EHT17-2B umožňujú bezpečnú prepravu ťažkých nákladov na akékoľvek miesto.

Pásový transportér ACTIVE 1460H DMP je vybavený mechanickou prevodovkou s 3 rýchlosťami vpred a 2 rýchlosťami vzad. S maximálnou nosnosťou 450 kg a hydraulickým sklápaním umožňuje pohodlnú a efektívnu manipuláciu s nákladom.

Vďaka svojej spoľahlivosti, výkonu a inovatívnym funkciám je pásový transportér ACTIVE 1460H DMP ideálnou voľbou na náročné manipulačné úlohy na rôznych typoch pracovísk.

Technické špecifikácie:

Motor: Robin - Subaru EHT17-2B, 4-taktný Japonsko
Výkon: 6,0 Hp/4,4 kW
Prevodovka: mechanická
Rýchlosť: 3 vpred, 2 vzad
Maximálna nosnosť: 450 kg
Vyklápanie: hydraulické