Pásový prepravník ACTIVE 1460H EXT - power track

Pásové dopravníky ACTIVE sú ideálnym riešením na manipuláciu s materiálom aj na ťažko prístupných miestach. S ich pomocou môžete ľahko a bezpečne prepravovať ťažké náklady na stavbách, v stavebných závodoch, v poľnohospodárstve, záhradníctve a na ďalších miestach, kde je manipulácia s ťažkými materiálmi náročná.

Pásové dopravníky ACTIVE sa často používajú na stavbách, pri rekonštrukciách budov a pri zakladaní záhrad. Vďaka odolným pásom s vynikajúcou trakciou dokážu rovnomerne rozložiť hmotnosť stroja s nákladom, čím minimalizujú deformáciu pôdy a zanechávanie brázd.

Tieto transportéry sú vybavené sofistikovanými konštrukčnými prvkami, ako je sklápacia nadstavba na jednoduché vysypanie nákladu a úpravy na prepravu objemných alebo sypkých materiálov. Ich moderné a spoľahlivé japonské motory Robin Subaru EHT17-2B s výkonom 6,0 k/4,4 kW zabezpečujú plynulú prevádzku a spoľahlivosť.

Pásový dopravník ACTIVE je vybavený mechanickou prevodovkou s 3 rýchlosťami vpred a 2 rýchlosťami vzad, čo umožňuje nastaviť rýchlosť pohybu podľa konkrétnych potrieb. Maximálna nosnosť tohto žeriavu je 450 kg a vyklápanie nákladu je riešené hydraulicky, čo zabezpečuje jednoduchú a pohodlnú manipuláciu.

Pásové nosiče ACTIVE s hydraulickým vyklápaním a výkonnými motormi Robin Subaru sú spoľahlivým a efektívnym riešením na prepravu ťažkých nákladov na rôznych typoch pracovísk. S ich pomocou môžete bezpečne premiestniť ťažké materiály na miesto, kde sú potrebné, a zjednodušiť si pracovné procesy.

Technické špecifikácie:

Motor: Robin - Subaru EHT17-2B, 4-taktný Japonsko
Výkon: 6,0 Hp/4,4 kW
Prevodovka: mechanická
Rýchlosť: 3 vpred, 2 vzad
Maximálna nosnosť: 450 kg
Vyklápanie: hydraulické