Drevený domček KARIBU Askola 3 + prístavok 280 cm (82924) tm. šedý

Drevený domček, hrúbka steny 19 mm, vonkajšie rozmery š 522/242 xd 217 cm, vonkajšia plocha domčeku 11,33 m 2. Nemecká kvalita od prémiového nemeckého výrobcu Karibu Holztechnik GmbH. Základný model dreveného domčeka pre vašu záhradu. Tento model má pultovú strechu a dvojkrídlové dvere na pántoch s oknom v každom krídle. Stavebným materiálom domčeku sú profily sily 19 mm perfektne vyfrézovanej zo severského smreku. Dodávame ako stavebnicu v rozloženom stave, kde s dzajú tvoria jednotlivé drevené profily, ktoré iba sesadíte k sebe a zoskrutkujete, strechu tvorí celistvá doska. To garantuje extrémne jednoduchú montáž, ktorú zvládne každý český domáci majster. 

Táto verzia domčeku obsahuje otvorený prístavba dĺžky 280 cm montovateľný sprava alebo zľava.

Krátky popis:

  • dvojkrídlové dvere na pántoch o celkovej svetlosti š 139 xv 175 cm
  • 3x okno v každom dvernom krídle (presklenie z plastového skla)
  • sprava alebo zľava možné namontovať prístavok dĺžky 240 cm (obsah balenia)
  • dodávané bez podlahy
  • v balení je všetko potrebné kovanie
  • obsahom balenia je základový tlakovo impregnovaný nosný podlahový rošt (rám) zo severskej borovice, na ktorý je možné rovno priskrutkovať podlahu

Základy domčeka:
Venujte prosím MIMORIADNU starostlivosť pri budovaní základu pre domček. Základ postavte tak, aby horná hrana základu presahovala asi 5 cm okolitý terén. Základ musí byť presne vyvážaný do vodorovnej roviny a odvodnený, aby základové trámiky ležali v rovine. Aby bolo zabránené priamemu kontaktu so zemou a vniknutiu zemnej vlhkosti do trámikov, podložte nosný rošt domčeka pásky z bitúmenové lepenky (nie sú súčasťou dodávky). Pre trvanlivosť základe je nutné dodržať tieto najdôležitejšie predpoklady - podklad, pravouhlosť a presná rovina. S kvalitným základom vydržia domček o mnoho rokov dlhšie. Nechajte si poradiť alebo základ zhotoviť odborníkom-stavbár.

podlaha:
Ak domček rovno staviate na dlažbe, betónu alebo inom pevnom a nosnom povrchu, tak podlahu nepotrebujete. Avšak ju odporúčame, je to z užívateľského hľadiska oveľa príjemnejšie, podlaha vám pomôže vytvoriť oveľa útulnejšie a čistejšie vnútorný priestor domčeka. Podlahový rám (rošt) z tlakovo impregnované severskej borovice, na ktorý sa dá priskrutkovať podlaha, je obsahom základného balenia domčeka. Pre stavbu podlahy nie je úplne nutné prikupovať originálne podlahu, n a podlahový rám možno priskrutkovať podlahu z akéhokoľvek vhodného materiálu (palubovky, OSB dosky a pod.), Ktorý prirežete na požadované rozmery. Dokúpením originálne podlahy ale získate istotu, že všetko"pasuje" a ušetríte si tak časť práce. Položenie podlahy je nutné v prípade, že domček postavíte na mäkkom povrchu. Vlastný originálny podlaha sa skladá zo smrekových profilov s perom a drážkou. Podkladová konštrukcia (nosný rám) je potom tvorená 60 mm širokými, tlakovo impregnovanými podlahovými nosníkmi (už obsiahnuté v základnom balení). Originálne modely podláh nájdete v tomto eshope v menu montážne príslušenstvo KARIBU.

strecha:
Strecha je zhotovená z drevotrieskových dosiek. Strešná krytina nie je obsahom dodávky a je nutné ju ihneď po stavbe doplniť podľa vlastnej voľby. Pre domčeky so šikmou strechou odporúčame samolepiace bitúmenovou lepenku, na plochej strechy samolepiace strešné hliníkovo-bitúmenovou fóliu. Pri strechách so sklonom> 15 ° je vhodný aj bitúmenový šindeľ. Potrebný počet rolí samolepiaca ALU-bitúmenovej krytiny s rozmerom 1 x 5 metrov pre tento model domčeka = 4 role.

Povrchová úprava domčeka:
Tento model domčeku dodávame v profesionálnom náteru KARIBU (tmavo šedá RAL 060 40 05):

  • Profesionálne KARIBU FARBSYSTEM - drevené profily sú z vonkajšej strany už vo výrobe opatrené kvalitnou vodoodpudivou farbou, ktorá ochráni drevo pred vplyvom UV žiarenia a počasie. Vnútorná strana zostáva vždy v prírodnom neošetrenom stave. KARIBU FARBSYSTÉM sebou nesú istú počiatočnú investíciu, ale v konečnom dôsledku veľkú úsporu času, práce i peňazí.

Skladovanie pred montážou:
Pozor, balík s materiálom nie je vodotesný. Folie chráni drevo len proti znečisteniu. Skladujte preto stavebné sadu až do konečnej montáže v suchu, nie priamo položenú na zemi, chránenú proti vplyvom počasia (vlhkosť, slnko atď.). Neskladovať vo vykurovanom priestore!

Povolenie k stavbe domčeka:
Drevený domček s pevnými základmi môže vyžadovať určitá povolenie od miestnych úradov. Preto radšej pred nákupom domčeku overte
na stavebnom úrade aktuálnu situáciu s územným rozhodnutím (rozhodnutie o umiestnení stavby). Odporúčame na všetkých miestnych úradoch overiť platné predpisy pre oblasť plánovanej stavby domčeka, pretože stavba domčeka môže byť úrady zrovna v mieste vašej záhrady z rôznych dôvodov obmedzená. Ak máte záhradku (pozemok) v nájme, tak sa musíte dohodnúť aj s jej majiteľom.

doprava:
Osobný odber na našej pobočke je možný, však počítajte s veľkou hmotnosťou domčeka as nutnosťou zodpovedajúceho prívesného vozíka alebo radšej dodávky (napr. Tranzitu).
Ak si objednáte našu dopravu, tak domček dopravíme v rozloženom stave najbližšie hranici vášho pozemku. Domček bude zložený vedľa nákladného vozidla, ktoré príde čo najbližšie vami udanej adrese. Akúkoľvek ďalšiu manipuláciu so zloženým domčekom (napr. Z miesta zloženie na záhradu, do garáže) si musí zabezpečiť kupujúci, dopravca ďalšie premiestňovanie domčeka nezabezpečuje. Pri vykládke je nutná spolupráca kupujúceho. Predovšetkým u väčších domčekov vopred počítajte s tým, že zabalený domček môže predstavovať viac paliet o celkovej hmotnosti v stovkách kg!

Upozornenie:

  • výrobok dodávame v rozloženom stave
  • produkt na obrázku môže obsahovať príplatkové príslušenstvo alebo prvky, ktoré nie sú obsahom základného balenia
  • tento produkt je určený výhradne pre nekomerčné domáce použitie

Rozmery balenia:

  • paleta 1 - 240 x 103 x 45 cm
  • paleta 2 - 270 x 100 x 25 cm
  • celková hmotnosť 480 kg

Technické parametre:
Kategória: drevené domčeky
Šírka (vonkajší): 5.22
Dĺžka (vonkajší): 2.17
Zastavaná plocha: 11.33m2
Vnútorná plocha: m2
Šírka dverí: 1.39
Výška dverí: 1.75
Výška steny: 1.95
Výška (vonkajší): 2.11
Dvere: dvojkrídlové na pántoch
Hrúbka steny: 19mm
Sila strechy: 16mm
Strešná krytina (obsah dodávky): nie
Plocha strechy: 6.1m2
Sklon strechy: 3o
Podlaha pribalená: nie
Okná (materiál presklenie): plexisklo
Zaťaženie strechy na sneh: 75kg/m2
Povrchová plocha k náteru: m2
Výrobca: KARIBU Holztechnik
Hmotnosť: 480kg
Farba: šedá
Odporúčaný počet ALU-bitúmen rolí na strechu (1x5 m): 4ks
Odporúčaný počet bitúmen. rolí na strechu (0,5x5 m): ks
Odporúčaný počet balení str. Šindľov (po 3 m2): ks
Odporúčaný počet bitov. rolí k strešným šindľom (1x5 m): ks