Elektrický valcový drvič vetiev Scheppach GS 60

Elektrický valcový drvič vetiev Scheppach GS 60 je praktický pomocník na drvenie záhradného odpadu, ako sú vetvy prerezaných stromov alebo živých plotov, náletové dreviny a podobný drevný odpad. Spracováva odpad na pravidelné štiepky, ktoré možno využiť na účely kompostovania, ako mulč alebo aj ako palivo.

K drviču vetiev je štandardne dodávaný integrovaný plastový zberný box, do ktorého je možné štiepky zachytávať. Box je z priesvitného materiálu, takže je možné ľahko pohľadom kontrolovať jeho naplnenie. Základom výkonného drviaceho ústrojenstva je pomalobežný drviaci valec, ktorý je pre dlhšiu životnosť uložený v pevnom kovovom bloku. Ozubený valec si sám vťahuje vetvy do vnútra ústrojenstva, čo je veľmi pohodlné. Vďaka nízkym otáčkam je stroj veľmi tichý.

Drvič vetiev je vybavený silným motorom 2800 W chráneným proti preťaženiu kvalitnou elektronikou a motorovou brzdou. Má aj spätný chod pre ľahšie uvoľnenie vzpriečených vetiev. Stroj je ďalej vybavený pojazdovými kolesami a madlom pre ľahký transport a tyčou na posúvanie vetiev. Súčasťou setu sú aj pracovné rukavice a záhradné nožnice. Vrátane záhradníckych nožníc a pracovných rukavíc.

Technické parametre:
Výkon: 2800 W
Drviaci výkon : 4.5 cm
Typ motora: 230 V. 50 Hz
Otáčky : 60 ot/min
Objem vaku: 60 l