Akumulátorová kosačka na trávu CRAMER 82LM61SX (Dodávané bez batérie a nabíjačky)

AKCIA CRAMER 82V DRUHÁ BATÉRIA ZADARMO

Keď zakúpite súčasne stroj a batériu radu 82V, obdržíte ZADARMO druhú batériu rovnakej alebo menšej kapacity. Obe batérie je možné zaregistrovať a získať 10-ročnú záruku pre domáce aj komerčné využitie . Akcia je časovo obmedzená od 1.3.2024 - 31.5.2024. Viac sa dozviete u svojho predajcu.
Cramer 82LM61SX je 82V vysoko výkonná akumulátorová kosačka na trávu s vlastným pohonom, ktorá bola navrhnutá špeciálne pre profesionálov. Ponúka odolnosť vďaka 61 cm/24" oceľovému žaciemu ústrojenstvu s odolnými sklopnými rukoväťami a výnimočný výkon a dobu chodu vďaka našim 82V bezuhlíkovým digitálnym motorom a dvom slotom pre batérie s automatickým prepínaním. S Cramerom je možné rýchlo, efektívne a bezpečne vykonávať aj tie najnáročnejšie .

Naša 82V technológia súperí s ekvivalentnou benzínovou kosačkou na trávu s objemom 140 ccm, ale má výrazne nižšie prevádzkové a vlastnícke náklady , čo z nej robí životaschopnú voľbu pre každého profesionálneho užívateľa alebo firmu. Okrem výhod v oblasti nákladov a výkonu ponúka rad Cramer 82V dodatočnú bezpečnosť na pracovisku s nízkymi vibráciami, nízkou hlučnosťou a nulovými emisiami alebo škodlivými výparmi pre obsluhu pri kosení. S možnosťou výberu funkcií kosenia pre zadný zber alebo mulčovanie ponúka model 82LM61SX najvyššiu produktivitu na väčších plochách vďaka širokému systému kosenia s dvoma nožmi. Inteligentný motor je vybavený funkciou automatického zrýchlenia, ktorá zvyšuje rýchlosť noža v náročnejších podmienkach a znižuje rýchlosť noža na ľahších trávnatých plochách, aby sa predĺžila doba chodu.

CRAMER je globálnym hráčom na svetovom trhu , ale mozog je vo Švédsku. Všetky výrobky CRAMER sú navrhnuté a vyvinuté vo výskumných a vývojových zariadeniach vo Švédsku, USA a Číne. Vďaka špičkovým technológiám v kombinácii s globálnym dosahom posúvame vývoj vysoko výkonných a odolných akumulátorových nástrojov a zariadení dopredu. Ponúkame revolučný výkon, inovácie a inteligentné riešenia na potešenie profesionálov i súkromných osôb.

Vďaka jedinečnému 48V a 82V batériovému systému poskytujú nástroje CRAMER dostatok energie, aby ste mohli vyradiť svoje staré benzínové zariadenie. S čistým svedomím!!! Pretože to nie je len sila, ktorá je nadradená. Náš rad 48V a 82V je nákladovo efektívnejší, oveľa šetrnejší k životnému prostrediu a nevystavuje vás toxickým výparom. Je to jednoducho inteligentná voľba pre tvrdo pracujúcich záhradných profesionálov.

Akumulátorové kosačky na trávu Cramer 82V ponúkajú špičkový výkon s vynikajúcou kvalitou kosenia pre dokonalý povrch trávnika. Možnosť využíva dvoch slot na batérie, vďaka čomu bude kosiť dvakrát dlhšie, čím zdvojnásobíte plochu kosenia. Optimalizovaný systém zachytávania zaisťuje, že na zemi nezostanú žiadne odrezky. Stručne povedané: Cramer vám umožní kosiť trávniky rýchlo, ticho a dokonale.

Cramer profesionálne Bluetooth batérie:

Batériový systém Cramer 82V je postavený na najnovších vysokokapacitných lítium-iónových článkoch s vysokým odberom prúdu. Systém 4V, navrhnutý s funkciami, ako je pripojenie Bluetooth a ochrana proti poveternostným vplyvom IPX82, vám umožní pracovať a komunikovať bez ohľadu na počasie.

Je to vzácna kombinácia sily a inteligencie. Vďaka bleskurýchlym reakciám, fantastickému pomeru výkonu a hmotnosti a vysokému výkonu poskytujú svaly bezuhlíkového motora Cramer najvýkonnejší dostupný systém akumulátorového komerčného elektrického náradia.

Ako súčasť profesionálnej platformy Cramer 82V je batéria vymeniteľná v ktoromkoľvek z 82V rozsahu od krovinorezov, nožníc na živý plot, fúkačov, pôdnych vrtákov, snežných fréz motorových píl a dokonca aj motorových rozbrusovacích píl a najmä záhradných traktorov.

Technická špecifikácia:

  • Typ motora: Striedavý
  • Slot pre dve batérie: Áno
  • Výkon: 800 W
  • Rýchlosť pojazdu: Nastaviteľná 2,2-5,4 km/h
  • Šírka kosenia:61 cm (2x30,5)
  • Zber trávy:Áno
  • Mulčovacia: Áno
  • Zadné vyhadzovanie:Áno
  • Veľkosť vrecka:70 L
  • Zberný kôš na trávu: Áno s ochranou proti prachu
  • Nastavenie výšky kosenia: Centrálne, 25-80 mm, 7 pozícií
  • Nastavenie riadidiel: 3 pozície
  • Funkcia Boost:Automatický
  • Odnímateľný kľúč: Áno
  • Dodávané bez batérie a nabíjačky

ZÁRUKA CRAMER 82V

Na domáce využitie: na stroj je štandardná záruka 3 roky a na batériu 2 roky.

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 10 rokov pre 82V batérie pre domáce využitie.

Na komerčné využitie: na stroj je štandardná záruka 1 rok a na batériu 1 rok.

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 2 roky pre 82V stroj pre komerčné využitie.

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 10 rokov pre 82V batériu pre komerčné využitie.

*Do 2 mesiacov od zakúpenia si zákazník zaregistruje výrobok alebo batériu online na www.cramertools-service.com a potvrdí tým rozšírenú záruku a získa certifikát.