Motorová píla Einhell GC-PC 2040 I

Motorová benzínová píla Einhell GC-PC 2040 I kombinuje výkon s ostrosťou a bezpečnosť s jednoduchou manipuláciou. Kombinácia kvalitnej benzínovej reťazovej píly Einhell a kvalitnej lišty a reťaze OREGON zaisťuje, že záhradkári stoja po boku silný a spoľahlivý partner. Či už na záhrade, na dvore alebo v dielni: benzínová reťazová píla je univerzál pre jednoduchú a hrubšiu prácu s drevom. Vzduchom chladený dvojtaktný motor s kľukovým hriadeľom s ložiskami po oboch stranách je silným pohonom a poradí si dokonca aj s nepoddajným drevom: Vetvy a hranoly, obrobky a palivové drevo proti benzínovej reťazovej píle nič nezmôžu.

Vďaka celému radu technických podporných funkcií je manipulácia s benzínovou reťazovou pílou od Einhell jednoduchá a bezpečná. Antivibrácia tlmí nárazy pri prevádzke - týmto spôsobom sú šetrené sily užívateľa. Jednoduché naštartovanie umožňujú pomôcky pre studený štart „primer“ a automatický sýtič. Vďaka digitálnemu zapaľovaniu je zaručený rýchly a dynamický príjem zmesi paliva a vzduchu a stabilný chod motora. Optimálna bezpečnosť užívateľa zaisťuje ochrana proti spätnému rázu s okamžitou brzdou reťaze. Tá sa aktivuje bezprostredne pri vymrštení píly, reťaz sa tak okamžite zastaví.

Motorová píla je navyše vybavená zachytávačom reťaze , čo minimalizuje riziko aj pri vyskočení reťaze. Veľký a robustný ozubený kovový doraz zaisťuje bezpečné a pohodlné vedenie pri všetkých prácach. Automatické mazanie reťaze dodáva reťazi dostatočné množstvo oleja. Optimálne uloženie zaisťuje priložený kryt lišty.

Dodávka zahŕňa nádobu na miešanie benzínu a oleja.

Výhody:

  • Vysoko kvalitná reťaz a lišta OREGON
  • Automatický sýtič a primer pre rýchly štart
  • Digitálne zapaľovanie - stabilný chod motora
  • Antivibrácia - tlmí nárazy pre prácu bez únavy
  • Veľký ozubený kovový doraz
  • Ochrana proti spätnému rázu s okamžitou brzdou reťaze
  • Automatické mazanie reťaze
  • Nádoba na miešanie benzínu a oleja
  • Ochrana lišty

Technické parametre:

Motor: 2-stroke, air cooled
Zdvihový objem: 50.4 cm³
Výkon: 2 kW
Max. otáčky: 11500 min^-1
Objem benzínovej nádrže: 0.54 L
Objem olejovej nádrže: 240 mL
Dĺžka lišty: 400 mm
Rezná dĺžka: 39 cm
Rezná rýchlosť: 21 m/s
Dĺžka: 480 mm
Šírka: 300 mm
Výška: 315 mm
Hrubá hmotnosť jedného balenia: 8.3 kg
Hmotnosť výrobku: 6.5 kg