Motorová píla Scheppach CSP 53-45

Motorová píla Scheppach CSP 53-45 je reťazová píla s benzínovým motorom 53 cm3 Systém ľahkého štartovania Značkové komponenty Oregon a Walbro Benzínová píla Scheppach CSP 53-45 je výkonná univerzálna píla triedy farmer, vhodná na príležitostné výrub paliva, prerezávanie krov, ďalšie práce okolo domu, v sadu alebo lese.

Motorová píla je osadená kvalitnou značkovou lištou a reťazou Oregon . Rez tak bude vždy rýchly, bezpečný a hladký. Obrovskou výhodou pre bežného užívateľa je vyspelý systém ľahkého štartovania, kedy je vďaka pomocnej pružine v štartovacom mechanizme vždy zaručený veľmi ľahký a pohodlný štart píly bez potreby silného ťahania za štartovaciu šnúru. Ďalšia výbava zahŕňa špičkový karburátor Walbro , moderné elektronické zapaľovanie, automatické mazanie reťaze, brzdu motora, nastrekovaciu pumpičku pre ľahké štarty, kvalitný vzduchový filter pre dlhú životnosť motora a antivibračný systém.

Píla má silný motor s objemom 53 cm3, je skvele vyvážená, vďaka použitiu moderných materiálov je ľahká a držadlo umožňuje ľahké držanie píly v rôznych polohách. Súčasťou dodávky je aj ochranný kryt lišty.

Podmienky predĺženej záruky tu.

Technické parametre:
Typ motora: 2-taktný
Objem motora: 53 ccm
Karburátor : Walbro
Výkon motora - maximálna : 2/2.7 kW/HP
Rýchlosť reťaze : 21.2 m/s
Dĺžka lišty: 450. Oregon mm
Reťaz : 0.325 Oregon '
Nastrekovač paliva : áno
Typ zapaľovania: elektronické
Brzda reťaze : áno
Autom. mazanie reťaze : Áno
Objem palivovej nádrže: 0.55 l
Objem olejovej náplne: 0.3 l
Antivibračný systém : Áno
Jednoduché napínanie reťaze : skrutkou