ABR Spot S1

Profesionálne kompaktné elektrické zariadenie určené na opravu povrchových deformácií všetkých karosérií a podobných výrobkov.

Zariadenie pracuje na princípe bodového zvárania - pomocou krátkeho impulzu dochádza k uchyteniu vhodného príslušenstva v mieste deformácie, čo umožňuje následnú manipuláciu s poškodeným miestom, napr. Pomocou vyťahovacích pák alebo kladív. Jedná sa o nedeformační technológiu, vďaka ktorej nevznikajú ďalšie poškodenie opravovaného výrobku a po odstránení všetkých poškodení môžu ihneď nasledovať kroky k finálnemu dokončení opravy (napr. Lakovanie).

K dispozícii je veľké množstvo variantov vhodného príslušenstva k odstráneniu promáčklin vzniknutých krupobitím, neopatrným využívaním, cudzou osobou pod.

Vďaka širokému rozsahu použitia je stroj perfektným pomocníkom v automobilovom, strojárskom a inštalatérske priemysle, vo výrobe, údržbe a na montážach.

VLASTNOSTI A VYBAVENIE

  • vysoký výkon a účinnosť
  • nízka hmotnosť a malé rozmery
  • integrovaný bodovací horák 3 m
  • integrovaný zemniaci kábel 2,5 m
  • štartovacia sada (sťahovák, elektróda pre sťahovák, skľučovadlo na podložky, podložka hviezdice 10 ks, podložka trojuholník 10 ks)

Technické parametre:

Napájacie napätie 50/60 Hz: 1 × 230 V 15%
Istenie: 16 A
Vstupný prúd: max. 3 A
Výstupný prúd max .: 5000 A
Zaťažovateľ max. Výkon (40 ° C): 100%
Krytie: IP 21
Rozmery zdroja: 356 x 105 x 170 mm
Hmotnosť: 9 kg