Bazén Tampa 3,05x0,76 m RATAN bez príslušenstva

Bazén Tampa 3,05m x 0,76m, kruh, bez filtrácie, v dizajne RATAN.

Bazén Tampa sa radí medzi najpredávanejšou a najobľúbenejšie bazény v Českej republike. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Tampa je nízka cena, ľahká údržba i rýchle sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, nafúknuť hornú golier a začať napúšťať vodu. Stúpajúca voda sama bazén postaví. Od vybalení bazéna môžete do 10 minút napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a upratať na suché, nemrznúca miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazénu. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou. Pre ľahké nafúknutie odporúčame zakúpiť ručnú či elektrickú pumpu. K bazénu môžete pripojiť ľubovoľnú kartušovú či pieskovú filtráciu. Pre napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazénu s priemerom 32 mm (5/4").

Pre pripojenie pieskovej či kartušovej filtrácie je nutné dokúpiť: 6 ks bazénových hadíc; 2 ks priechodu stenou bazénu; 1 ks inštalačné sady.

Technické parametre:

Farba: ratan
Priemer bazénu: 3,05 m
Priemer hladiny vody: 244 cm
Výška bazéna: 0,76 m
Celkový objem vody v bazéne: 4 m3
Modelový rad: bazény Tampa
Konštrukcia: samonosný bazén
Bazén: bez filtrácie
Tvar bazénu: kruh

Rozmery 1ks zabaleného tovaru - Výška v cm: 31,12; Šírka v cm: 26,04; Dĺžka v cm: 36,25; Váha brutto v kg: 22,23. Vo viacnásobnom balení ks: 1