WA0862 - GPS tracker 4G + SIM karta

Nájsť môj landroid

Bezpečný, sledovateľný a pripojený
Chráňte svoju kosačku Landroid pred krádežou pomocou GPS v kombinácii s mobilným signálom. Vďaka mobilnému modulu s týmto príslušenstvom nepotrebujete Wi-Fi ani RadioLink, aby ste boli neustále v spojení.
 
Prečo Find My Landroid?
Ak nemáte svoj pozemok oplotený, možno sa obávate, že vám kosačku Landroid niekto ukradne. Funkcia Find My Landroid vám umožňuje uzamknúť robotickú kosačku na diaľku a sledovať ju.
 
Ako to funguje?
Ak sa váš Landroid dostane mimo určeného priestoru, prostredníctvom aplikácie Landroid dostanete okamžité upozornenie na smarthpone. Modul GPS funguje aj po vybratí hlavnej batérie. Mobilný modul funguje v sieťach 2G, NB-IoT a Cat. M1 špecifických pre zariadenia IoT.
 
Predplatená karta SIM.
Funkcia Find My Landroid poskytuje dátové pripojenie pomocou karty SIM s viacerými SIM kartami, ktorá spolupracuje s rôznymi poskytovateľmi telekomunikačných služieb a zaisťuje vždy najlepší možný signál. Dodávaná karta SIM je predplatená na tri roky a možno ju obnoviť za malý ročný poplatok.
 
Jednoduchá inštalácia.
Po potvrdení správneho fungovania aplikácie vložte funkciu do otvoru na zariadení Landroid a zaistite ju priloženou bezpečnostnou skrutkou.