MIG 208 MMA Invertor MIG/MAG 200 A , káble, IGBT, horák MB 15/3

Profi Invertor MIG 208 230V pre semi-automatické zváranie s praktickým ovládacím panelom, vybaveným displejom zobrazujúcim hodnotu zváracieho prúdu. Pracuje ako MIG/MAG, alebo MMA pre bežné obaľované elektródy a externe aj TIG. Stroj je vybavený kompletným profesionálnym horákom MB15/3.

Súčasťou výbavy je aj kompletný zemniaci kábel a kábel s kliešťami pre obaľované elektródy, môžete ich využiť na bežné zváranie, prepínač na čelnom paneli nastavíte do polohy MMA, tým vypnete posuv drôtu, nasadíte elektródu do klieští a zvárate. Vnútri skrinky nad podávačom môžete ľahko otočiť polaritu na zváranie trubičkovým drôtom, bez ochranného plynu.

Veľmi praktická zváračka pre mobilné servisné dielne, pre údržbárov a školské dielne. Pre domácu dielňu super. Ľahko zvaríte bežné oceľové profily, jakle, pechy, rúrky a podobne. Zakladá sa cievka o max. váhe 5kg. Technológia IGBT umožňuje plynulé nastavenie prúdu od minimálneho po maximálnu. Týmto citlivým nastavením zváračky môžete bez problémov zvárať tenký aj silnejší materiál. Možné je aj pripojenie horáka TIG s bočným ventilom, ktorý zapálite škrtnutím.

Cena zahŕňa: zvárací stroj, kompletný profi. horák MIG/MAG s Eurokonektorom, zemniaci kábel so svorkou. Kábel s kliešťami na zváranie obaľovanou elektródou. Ostatné veci je možné dodať, tlakovú fľašu CO2, redukčný ventil, zvárací drôt, alebo horák TIG. Naozajstný Záručný aj pozáručný Servis. Kompletný manuál v CZ jazyku. Zvárací stroj je zostavený, preskúšaný, preverený a znovu zabalený.

Technické parametre:

Technológia: IGBT
Zvárací prúd: MIG/MAG 200A
Zvárací prúd : MMA 160A
Zaťaženie: 200A 60%
Sila: 6,4 kVA
Napájací: 230 V/50 Hz
Prúdové zabezpečenie: 25 A
Rozsah regulácie: plynulé
Zobrazenie: Display
Krytie: IP 21S
Chladenie: ventilátor
Indikátor preťaženia: dióda
Pripojenie horákov 3,- 4, m/eurokonektor
Rozsah priemeru drôtu: 0,6- 0,8 mm
Max. hmotnosť cievky: 5 kg/200mm
Typ posuvu kladky: E,- celokovová
Zmena polarity: Áno
Hmotnosť: 10,8 kg