3D Tlačiareň XYZprinting da Vinci Junior

Lompaktnější a ľahšie prevedenie neznamená nižšiu kvalitu. Nová 3D tlačiareň da Vinci Jr. od spoločnosti XYZprinting ponúka veľký tlačový priestor s rozmermi 15 x 15 x 15 cm za dostupnú cenu. Ľahko ovládateľné zariadenie je ideálnou voľbou ako pre nováčikov v oblasti 3D tlače, tak pre ambicióznych vynálezca. Táto stolová 3D tlačiareň je skvelým doplnkom do obytných miestností, kancelárií a učební.


Bez nutnosti kalibrácie
Kalibrácia 3D tlačiarne za účelom dosiahnutia požadovanej podoby výtlačkov môže byť veľmi náročná - s tlačiarňou da Vinci Jr. však patrí minulosti. Táto jednoduchá a ľahko ovládateľná 3D tlačiareň nevyžaduje kalibráciu a ponúka nový automatický systém inštalácie tlačových vlákien pre jednoduchšie a komfortnejšie 3D tlač.

Stačí stlačiť a uvoľniť
Tlačiareň da Vinci Jr. je novo vybavená extrudérom, ktorý je možné vytiahnuť teraz jednoduchým stlačením tlačidla a ľahko vymeniť. Stačí otvoriť 3D tlačiareň a stlačiť tlačidlo pre uvoľnenie - výmenu možno vykonať v priebehu niekoľkých sekúnd.

Inteligentný a ekologický tlač
S podporou tlačových vlákien PLA vyrobených z netoxického, biologicky rozložiteľného plastu, disponuje model da Vinci úplne novým, znovu doplnitelným systémom tlačových náplní. Kazety s tlačovými vláknami PLA možno teraz recyklovať a vďaka úplne novému dizajnu (umožňujúcemu ich otočenie a uzavretie) aj znovu naplniť. Možno tak bez problémov meniť cievky s vláknami, čo šetrí čas i peniaze. Vďaka svojmu kompaktnému prevedeniu spotrebuje model da Vinci Jr. len 75 W. Táto ekologická 3D tlačiareň od spoločnosti XYZprinting zaisťuje, že pri tlači sa ničím neplytvá.


Vhodná aj pre rodiny
Pri výrobe tlačiarne da Vinci bol kladený dôraz na bezpečnosť. Vďaka kompletne uzavretému dizajnu, neprehrievajúce sa tlačové podložke a záruke po dobu 1 roka si môžete aj s ostatnými členmi svojej rodiny vychutnať nespočetné hodiny kreatívnej tvorby 3D modelov. Užite si ešte viac zábavy a zapojte sa do komunity 3D návrhárov na platforme spoločnosti XYZprinting s názvom Artist Collection. Môžete tu zdieľať svoje 3D návrhy alebo ich sem nahrávať, nadväzovať spoluprácu s ostatnými a nechať sa inšpirovať. 3D tlačiareň, ktorá zabaví celú rodinu.

technické parametre

prevedenie Kompletne zostavený prístroj
materiály náplňou PLA
Šírka tlače (max.) 150 mm
Výška tlače (max.) 150 mm
Hĺbka tlače (max.) 150 mm
typ extrudéra single
Tryska (Ø) 0.4 mm
Hrúbka tlačovej vrstvy (min.) 0.1 mm
Hrúbka tlačovej vrstvy (max.) 0.4 mm
Slot pre SD kartu áno
Rozhranie (Počítač/Multumédia) USB
Farba biela
oranžová
vonkajšia šírka 420 mm
vonkajšia výška 380 mm
Rozmer, hĺbka 430 mm
Príkon (max.) 75 W
Kategória výrobku 3D tlačiareň


vybavenie

  • Tlačí objekty až do veľkosti 15 x 15 x 15 cm.
  • Možno použiť aj s tlačovými vláknami PLA da Vinci s priemerom 1,75 mm
  • Nie je nutná kalibrácia.
  • Kompaktný s nízkou spotrebou energie
  • Voliteľne je možné tlačiť z počítača alebo priamo z SD karty