Vertikutátor benzínový GC-SC 2240 Einhell Classic

Benzínový vertikulátor GC-SC 2240 Pje veľmi výkonný a spoľahlivý nástroj pre záhradkárov, ktorí chcú mať zdravý trávnik bez buriny pomocou efektívnej kultivácie pôdy. Hriadeľ čepele s guličkovými ložiskami je vybavená 18 vysoko kvalitnými oceľovými čepeľami, ktoré sa efektívne postarajú o burina aj mach spolu s ich korene. Silný štvortaktný benzínový motor poskytuje dostatočný výkon pre neprerušovanú prevádzku so stálymi vynikajúcimi výsledkami. Pracovný hĺbku je možné centrálne upraviť do 8 rôznych úrovní a prispôsobiť tak vertikulátor podľa typu pôdy a vegetácie.

Pre ochranu nožov aj povrchu jevertikulátorje doporučené využívať funkciu parkovacej pozície. Pre ľahkú manipuláciu v problémovej pôde a šetrnosť k trávnika jevertikulátorvybavený veľkými a širokými kolieskami. Zberný vak s obsahom 45 litrov je dostatočne objemný pre dlhú prácu bez prerušenia.

Tentobenzínový vertikulátorje dodávaný s robustnou kovovou šasi a dlhou skladací rukoväťou pre minimalizáciu skladovacieho priestoru.Vertikulátor GC-SC 2240 Pje doporučený pre trávnaté plochy s rozlohou až 1200 m2.


Technické parametre:
- Motor: štvortaktný, vzduchom chladený
- Obsah motora: 118 cm3
- Výkon: 2,2 kW
- Obsah nádrže: 2,5 l
- Pracovná šírka: 400 mm
- Pracovná hĺbka: 8 nastavenie | 20 mm
- Počet nožov: 18
- Priemer predných/zadných koliesok: 180 mm
- Obsah zberného vaku: 45 l
- Dĺžka/Výška/Šírka: 640/620/575 mm
- Hmotnosť produktu: 30,7 Kg