Snehová fréza VeGA ST 554

Snehová fréza VeGA ST 554 - Dovoľujeme si Vám predstaviť nový inovovaný rad snehových fréz VeGA premium edition. Túto sériu snehových fréz sme sa na základe dlhoročných skúseností a neskôr aj intenzívneho prieskumu trhu v tomto segmente rozhodli postaviť výbavou a technickým riešením, čo najbližšie k potrebám českého zákazníka. Snehové frézy VeGA premium edition s týmto označením budú vždy o krok vo výbave, technických parametroch a cenách pred konkurenciou.

Dvojstupňová snehová fréza VeGA ST 554 zo série premium edition má oproti konkurencii v tejto triede niekoľko inovačných vylepšení a užívateľských výhod. Základným prvkom je pracovný záber 540 mm a silný OHV motor 5.5 Hp . Vďaka nastaviteľným klzným lyžinám z polyméru je táto fréza veľmi šetrná k frézovaniu na zámkových a okrasných dlažbách, kde Vám nevzniknú žiadne ryhy oproti kovovým klzákom.

Smerové a diaľkové ovládanie komínu z pozície obsluhy priamo na paneli je bezpochyby veľkou výhodou a úsporou času pri samotnom frézovaní. Všetky ovládacie prvky tejto snehovej frézy sú prehľadne umiestnené na čelnom pracovnom paneli. Ďalšími inovačnými prvkami sú špeciálny ozubený slimák"aggressiveauger" , kolesá so zimným vzorom"snowgrip" a masívne vystuženie prevodovky slimáka a vyhadzovacie turbíny pre prácu aj v tých najtvrdších snehových podmienkach.

Technické parametre:

Typ frézy: Dvojstupňová
Motor: 5,5 PS, OHV, 4-takt LONCIN 163 ccm
Výkon motora: 5,5 PS
Maximálny pracovný výkon: 1500 m3/hod
Maximálna odhadzovacia vzdialenosť: 7 m
Šírka záberu: 540 mm
Výška bunkra: 510 mm
Konštrukcia šasi: Kvalitný kov
Pojazd: ÁNO, 4 rýchlosti vpred, 1 rýchlosti vzad
Kolesá: 13 x 5 inch
Pneumatiky: SNOWGRIP
Priemer turbíny: 300 mm
Slimák: masívny aggressiveauger
Aretácia chodu slimáka: NIE
Otočný komín: 190°
Nastavenie komína: V dosahu obsluhy
Ovládanie z panelu: ÁNO
Aretácia rýchlosti: NIE
Štartovanie: Manuálne
Nastaviteľné lyžiny: ÁNO z polyméru (šetrné k dlažbe)
Vystuženie prevodovky šneku: ÁNO
Hmotnosť: 55 kg