WR143E - Robotická kosačka Landroid M1000

Nový Worx Landroid M WR143E je naša najväčšia stredne veľká robotická kosačka pre záhrady až do 1000 m². Vďaka inteligentnému plánovanie a inteligentný navigáciu je rýchlejší a agilnejšie ako iné robotické kosačky. WR143E je dodávaný s prístrojom Cut to Edge, ktorý je čo najbližšie okraji vášho trávnika. Landroid je bezpečný, tichý a je dodávaný s batériou, ktorá sa hodí do akejkoľvek batérie b. Prvý plne prispôsobiteľná robotická kosačka na trhu. Môžete tiež účtovať svoj Landroid s piatimi jedinečnými možnosťami.

  • Ideálne pre menšie záhrady až do 1000m2
  • Smart Auto Scheduling
  • AIA Agilné a rýchlejší ako ostatní.
  • Cut to Edge pre lepší koniec na okraji trávnika
  • Worx PowerShare. Landroid môže zdieľať svoju batériu so všetkými bezdrôtovými nástrojmi Worx 20V.
  • Automatické aktualizácie softvéru
  • Výška rezu 30-60 mm. Šírka rezu 180 mm
Inteligentné robotická kosačka
Táto úplne nová kosačka Worx Landroid automaticky vie, čo je každý deň pre váš trávnik najlepší. Prispôsobí sa veľkosti a tvaru vášho trávnika a rýchlosti rastu trávy. Nepretržite sa učia vďaka našej flotile tisíce robotických kosačiek, ktoré sú prepojené, a pravidelne sa aktualizuje. Je agilné, bezpečná, presná a má veľa prispôsobiteľných funkcií.

Inteligentná navigácia pre rýchlejšie pokrytie
Technológia AIA umožňuje kosačke Landroid pokosiť váš trávnik omnoho efektívnejšie, než ako je tomu u konvenčných robotických kosačiek. Ako nejagilnější robotická kosačka na trhu sa ľahko dostane aj do úzkych priestorov, kam si iné kosačky netrúfnu.

Manikúra pre váš trávnik
Vďaka kosačke Landroid čoskoro spoznáte naozajstný rozdiel. Výrazne zlepší zdravie a vzhľad vašej trávy. Každodenným kosením zlepší hustotu trávy a zamedzí šíreniu buriny.

Používajte rovnaké batérie, ušetrite peniaze. (PowerShare)
Iba kosačka Landroid je napájaná batériou, ktorú môžete použiť u všetkého bezdrôtového náradia Worx. Nakúpte akýkoľvek počet náradia, bez toho aby ste k nim potrebovali zakúpiť aj batérie a nabíjačky. Zvládnite toho viac, bez toho aby ste platili viac.

Nová aplikácia Landroid
Táto aplikácia je integrálnou súčasťou systému Worx Landroid. Okrem základných informácií ponúka tiež obrovskú rad funkcií, vďaka ktorým získate maximálnu výkonnosť a pohodlie. Stiahnite si túto bezplatnú aplikáciu teraz a zoznámte sa s Landroidem, ešte než ho zakúpite.

Technické parametre:

Kosenia do strán: Áno
Viaczónový management: Áno
Pripojenie Wi-Fi: Áno
Dažďový senzor: Áno
Maximálny sklon: 35%
Nôž: 3 rotujúce žacie nože
Výška kosenia: 30-60 mm
Šírka záberu: 180 mm
Zobrazenie informácií: Smartphone, LCD dispej
Zadávanie informácií: Smartphone, klávesnica
Hluk: 65 db
PIN kód: Áno
Alarm: zvukový