ACTIVE T152

Motorový vrták Talianskeho výrobcu ACTIVE so silným motorom a bezpečnostnou preklzovou spojkou. Robustná prevodovka a spojka predurčuje stroj na použitie s vrtákmi s promerom až 300 mm. Tento model vybavený pomocným vozíkom na pohodlnú prepravu a manipuláciu so strojom. Pohonná jednotka je zavesená kyvne čo umožňuje ľahkú prácu v rôznych polohách.

Pri motoroch sú použité karburátory Walbro WYK. Palivová zmes sa dostáva do karburátora pomocou manuálnej pumpičky. Membrány sú vyrobené zo špeciálneho teflónového materiálu na zadržanie bezolovnatého paliva.


KĽUKOVÁ HRIADEĽ:

Dvojdielne kľukové hriadele s dvoma protizávažiami sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele. Špeciálny design redukuje vibrácie a zaručuje vysoký výkon. Piest: Ultra ľahké piesty sú použité na redukovanie vibrácií. Všetky liatinové piesty majú dva piestne krúžky, ktoré zaisťujú dlhšiu životnosť motora.


MOTOR:

Motor je navrhnutý špeciálne pre pôdne vrtáky. Každá súčiastka bola navrhnutá na prácu v náročných podmienkach.


PALIVOVÁ NÁDRŽ:

Pre ľahšie doplňovanie paliva je na nádrži veľké viečko. Všetky hadičky sú vyrobené vo Vitone, špeciálny materiál zabraňujúci korózii bezolovnatého paliva a vysokým teplotám. Špeciálne zariadenie na zabránenie vyparovaniu paliva.


REDUKČNÁ PREVODOVKA:

Dvojstupňová (12 prevodov) epicykolidná redukčná prevodovka. Kompaktná, spoľahlivá, odolná. Môžu byť použité vrtáky do priemeru 300mm.


RUKOVÄŤ:

Pohodlná mäkčená rukoväť. Všetko ovládanie je na dosah.


SKRIŇA HRIADELA A SPOJKA:

Odolná hriadeľová skriňa. Profesionálna 78 mm centrifugálna spojka s progresívnym zapojením.


VÝFUK:

Výfuk je vyrábaný zo špeciálneho materiálu, ktorý redukuje hluk. Tesnenie je vyrobené z grafitového materiálu a je odolné voči vysokým teplotám (až do 900 ° C).


VZDUCHOVÝ FILTER:

Dvojstupňové vzduchové filtre. Tieto filtre garantujú dlhšiu životnosť motora a nižšie výdavky na údržbu. Papierový filter (ideálny na prácu v prašnom prostredí) je dodávaný pre motory 42,7 cm3 a 51,7 cm3.


ZAISŤOVACIE ZARIADENIA:

Redukčná prevodovka môže byť blokovaná. Zaisťovacie zariadenie umožňuje obsluhe, aby zložila vrták, v prípade, že uviazne v zemi. Vypnite motor, zaistite prevodovku a otočte vrtákom proti smeru hodinových ručičiek.

Technické parametre:

Objem motora: 51.7 cm3
Výkon motora: 3,0 HP/2,2 kW
Karburátor: membrána Walbro WYK
Model motora: 2 takt
Rýchlosť vrtáka: 170 ot./min
Hmotnosť: 46 kg