Půdní vrták ACTIVE T143

Motorový vrták Talianskeho výrobcu ACTIVE so silným motorom a bezpečnostnou klznou spojkou. Robustná prevodovka a spojka predurčuje stroj na použitie s vrtákmi o premeria až 300 mm. Tento model je vybavený zašliapne vodiacou tyčou k bezpečnějšínu a pevnejšiemu držanie stroja, ktorá zároveň slúži aj k lepšiemu vedeniu stroja pri vŕtaní.

DIGITÁLNE ZAPAĽOVANIE:
Digitálne zapaľovanie bolo vyvinuté firmou ACTIVE, aby bolo dosiahnuté lepších výkonov. Digitálne zapaľovanie garantuje ľahšie štartovanie motora za akýchkoľvek podmienok, čistejšie motor a nižšie emisie.

karburátor:
Pri motoroch sú použité karburátory Walbro Wyk. Palivová zmes sa dostáva do karburátora pomocou manuálnej pumpičky. Membrány sú vyrobené zo špeciálneho teflonového materiálu pre zadržanie bezolovnatého paliva.

Kľukovým hriadeľom:
Dvojdielne kľukovej hriadele s dvoma protizávažiami sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele. Špeciálny dizajn redukuje vibrácie a zaručuje vysoký výkon.
Piest: Ultra ľahké piesty sú použité na redukovanie vibrácií. Všetky liatinové piesty majú dva piestne krúžky, ktoré zaisťujú dlhšiu životnosť motora.

MOTOR:
Motor je navrhnutý špeciálne pre pôdne vrtáky. Každá súčiastka bola navrhnutá pre prácu v náročných podmienkach.

PALIVOVÁ NÁDRŽ:
Pre jednoduchšie doplňovanie paliva je na nádrži veľké viečko. Všetky hadičky sú vyrobené vo Vitonu, špeciálny materiál zabraňujúce korózii bezolovnatého paliva a vysokým teplotám. Špeciálne zariadenie pre zabránenie vyparovania paliva.

REDUKČNÁ PREVODOVKA:
Dvojstupňová (12 prevodov) epicykolidní redukčná prevodovka. Kompaktný, spoľahlivá, odolná. Môžu byť použité vrtáky do priemeru 300mm.

RUKOVÄŤ:
Pohodlná mäkčená rukoväť. Všetky ovládanie je na dosah.

SKRIŇA HRIADELE A SPOJKA:
Odolná hriadeľová skriňa. Profesionálny 78 mm odstredivým spojka s progresívnym zapojením.

VÝFUK:
Výfuk je vyrábaný zo špeciálneho materiálu, ktorý redukuje hluk. Tesnenie je vyrobené z grafitového materiálu a je odolné voči vysokým teplotám (až do 900 ° C).

VZDUCHOVÝ FILTER:
Dvojstupňové vzduchové filtre. Tieto filtre garantujú dlhšiu životnosť motora a nižšie výdavky na údržbu. Papierový filter (ideálny pre prácu v prašnom prostredí) je dodávaný pre motory 42,7 cm3 a 51,7cm3.

ZAISŤOVACIE ZARIADENIE:
Redukčná prevodovka môže byť blokovaná. Zabezpečovacie zariadenie umožňuje obsluhe, aby dala dole vrták, v prípade, že uviazne v krajine. Vypnite motor, zaistite prevodovku a otočte vrtákom proti smeru hodinových ručičiek.

Technické parametre:
Objem motora: 42.7 cm3
Výkon motora: 2,6 Hp/1,9 Kw
Karburátor: membrána Walbro Wyk
Model motora: 2 takt
Rýchlosť vrtáka: 150 ot./min
Hmotnosť: 15 kg