Jednoručná motorová píla ACTIVE 39.39 SPEED EVOLUTION

Motorová jednoručná píla ACTIVE 39.39 SPEED EVOLUTION profi je vhodná pre každého záhradníka ale aj lesníka. Vybavená je 25cm dlhou lištou a výkonným 2-taktovým motorom.

  • Walbro membránový karburátor s pumpičkou je vyrobený zo špeciálneho meteriálu Mylar pre čo najťažšie pracovné profi nasadenie. Vyrobené v Japonsku.
  • 5 tlmiacich silenblokov zo špeciálnej gumy je použitých na zníženie vibrácií na minimum. Zaisťujú tak vysoký komfort obsluhy pri dlhotrvajúcej vysiľujúcej práci.
  • Všetky modely reťazových píl ACTIVE majú dve skrutky na upevnenie lišty do kľukovej skrine.
  • Niektoré modely sú vybavené dekompresným ventilom, ktorý zaisťuje ľahký štart. Ďalej zaisťuje dlhú životnosť štartovacích komponentov.
  • Vysoko výkonný krútiaci moment motora je priam ideálny pre profesionálne nasadenie. Motory ACTIVE sú priamo predurčené na namáhavú a ťažkú prácu v tých najextrémnejších podmienkach.
  • Postriebrené ihlové ložiská sú použité do kľukového hriadeľa na zníženie pracovnej teploty. Piest, valec a piestne krúžky sú vyrobené zo špeciálneho materiálu na zaistenie dlhej životnosti motora.
  • Kľuková skriňa motora je vyrobená zo špeciálnej horčíkovej zliatiny, ktorá zaisťuje nižšiu pracovnú teplotu motora a ľahšiu hmotnosť stroja (modely 51, 56 a 62).
  • U modelov 51, 56 a 62 je olejová pumpa vyrobená z ocele. Zároveň sa dá u nej regulovať prietok dávkovania oleja na správne mazanie reťaze.
  • Digitálne zapaľovanie pre lepšiu štartovateľnosť je u všetkých strojov ACTIVE samozrejmým štandardom. Zvýrazňujúci profesionálny ráz strojov.

Motorové píly značky ACTIVE patria medzi špičkové produkty určené predovšetkým pre profesionálnu údržbu zelene a ťažbu dreva . Motorové píly tohto výrobcu vychádzajú z osvedčenej robustnej konštrukcie píl OPEM radu K1, K2 a K2 SUPER. Tieto píly sa tešili značnej dôvere a obľube mnohých skúsených drevárov. Spoločnosť ACTIVE tieto stroje v kubatúrach 51, 56 a 62 ccm navyše vybavila kľukovou skriňou z horčíkovej zliatiny, ktorá oveľa lepšie odvádza teplo motora a výrazne predlžuje životnosť motorovej píly.

K štandardnej výbave týchto motorových píl patrí digitálne zapaľovanie, dekompresný ventil , primer a účinný antivibračný systém. Piest je osadený dvoma piestnymi krúžkami a čap kľukový spolu s piestnym sú usadené na postriebrených ihlových ložiskách. Olejová pumpa mazania reťaze je vyrobená z ocele a umožňuje nastavenie toku oleja.

Technické parametre:

Motor: 2 takt, úsporný nízkoemisný ACTIVE 2
Objem motora: 38 ccm
Výkon: 2,5 HP/1,8 kW
Štartovanie: EASY START
Karburátor: Walbro WT
Brzdový systém: Automatický
Typ reťaze: 1/4x1,3
Veľkosť lišty: 25 cm
Rukoväť: Antivibračná
Hmotnosť: 3,3 kg