Motorová píla Riwall PRO RPCS 6250

Motorová píla Riwall je reťazová píla s benzínovým motorom 62 cm3 jedna z najvýkonnejších píl v triede s motorom s objemom 62 cm3. Vďaka moderným konštrukčným materiálom má stroj stále veľmi priaznivú hmotnosť, unikátny systém ľahkého štartovania - s minimálnou silou natiahnete štartovaciu šnúru a zvyšok práce za Vás urobí pomocná pružina. Ideálna píla triedy farmer na všetky práce okolo domu a záhrady s kvalitnou reťazou a lištou Oregon .

Robustná konštrukcia a vysoký výkon píly sú vhodné aj na rezanie veľkých kmeňov, prerezávanie lesného porastu, sadu alebo na prípravu palivového dreva na vykurovaciu sezónu. Spoľahlivý a výkonný motor osadený moderným japonským karburátorom Walbro pre pokojný beh a prácu v akomkoľvek uhle. Krásny moderný dizajn a konštrukcia tejto reťazovej píly spĺňajúca všetky požiadavky na dobrú ergonómiu a jednoduchú obsluhu.

Rýchly prístup pomocou rýchloupínacích sponiek k základným častiam píly vyžadujúcich údržbu (filter, sviečka ap.). Jednoduché napínanie reťaze z boku stroja. Automatické mazanie reťaze znižuje trenie a zvyšuje životnosť reťaze. Automatické olejové čerpadlo mazania reťaze s možnosťou nastavenia množstva oleja, účinná brzda reťaze, účinný antivibračný systém AVS odďaľuje únavu a šetrí vaše kĺby. Ochranné puzdro na lištu.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu.

Technické parametre:
Objem motora : 61.5 ccm
Typ motora: benzín. 2-takt
Výkon motora - pracovný : 2.3/3.1 kW/HP
Zapaľovanie : elektronické
Dĺžka lišty: 500 mm
Reťaz : 0.325 Oregon '
Autom. mazanie reťaze : Áno
Brzda reťaze : Áno
Objem olejovej náplne: 0.26 l
Antivibračný systém : Áno
Jednoduché napínanie reťaze : Áno
Objem palivovej nádrže: 0.55 l
Systém ľahkého štartu : Áno