Kultivátor PUBERT VARIO 65B C3 s dvojrýchlostnou variabilnou prevodovkou

Kultivátor PUBERT VARIO 65B C3 s dvojrýchlostnou variabilnou prevodovkou má motor B&S CR 950, ktorý využíva profi prevedenie vzduchového filtra v olejovom kúpeli. Tento spôsob použitia vzduchového filtra je z hľadiska prevádzky výhodnejší a ekonomickejší. Výhodou k ultivátoru je možnosť použitia v extrémnom prašnom prostredí bez toho, aby došlo k poškodeniu či zadretiu motora. Profi prvok tohto modelu kultivátora je osadenie stroja kvalitnou celokovovou dvojrýchlostnou prevodovkou s možnosťou variabilného nastavenia otáčok kultivácie od 28-165 ot/min (2x rýchlosť vpred, 1x rýchlosť vzad). Nastaviteľná výška rukoväte s vyosením do boku.

Kultivátor PUBERT má 6 spevnených kovaných nožov + bočné disky. Ďalej má sklopné a výškovo nastaviteľné riadidlá s vyosením do boku, novú spojku napínania remeňa s dlhou životnosťou, nastaviteľnú ojnicu, mäkčené rukoväte a predné sklopné transportné koleso. Ovládanie rýchlostí s variabilným nastavením otáčok je centralizované na riadidlách. Prenos sily je reťazou, ktorá je demontovateľná, mazaná tukom. Vodotesná prevodovka o hriadeli priemeru 25mm. Prevodová skriňa má 2 rýchlosti vpred + 1 rýchlosť vzad - variabilné rýchlosti od 28-165 ot/min. Inštalácia predného príslušenstva.

VARIO systém:
VARIO je dokonalým nástrojom na „rozdrvenie“ pôdy, odburinenie zeleninovej záhrady, oranie, vyorávanie zemiakov, kosenie a obracanie trávy av neposlednom rade aj výborným pomocníkom v podobe malotraktora s vozíkom. Jedná sa o technologickú inováciu s novou variabilnou celokovovou mechanickou prevodovkou , navrhnutou a vyrobenou spoločnosťou PUBERT z hliníkovej zliatiny a osadenou kovovými ozubenými kolesami, dva rýchlostné stupne dopredu a jeden rýchlostný stupeň dozadu. Budete milo prekvapení vysokým výkonom a nízkou cenou. VARIO je prvý kultivátor s premenlivou rýchlosťou , ktorý sa ľahko prispôsobí rôznemu druhu práce. Jeho pracovná hĺbka môže dosahovať až 32 cm. VARIO je jediný dokonalý pracovník na prípravu pôdy až do 2500 m2.

Príslušenstvo na dokúpenie:
Kompletný veľký KIT (šípové kolesá 400x8 vrátane nábojov, kovové kolesá vrátane nábojov, KIT závažia - kolesové aj predné protizávažie, jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, hrobkovač, závažie a adaptéry)
KIT pre orbu (šípové kolesá 400x8 vrátane nábojov, KIT závažia - kolesové aj predné protizávažie, jednostranný pluh, prídavné ramená)
Hrobkovací KIT s kovovými kolesami
Vyorávač zemiakov
Snehová radlica
Snehové reťaze
Pluh KIT
KIT závažia na kolesá 400x8 vrátane protizávažia
Jednobubnová kosačka PB 01
Obracač sena PB 02
Vozík Vares HV 220 L brzdený, nosnosť 300kg + prípojný adaptér
Set 6-tich nožov - Kopinaté nože
Predný ovládací KIT
Dvojitá remenica
Predný adaptér

Technické parametre:

Odporúčaná plocha: 2500 m2
Pracovná šírka: 40/60/80 cm
Prevodovka: 2x rýchlosť vpred (28-165 ot./min.), 1 rýchlosť vzad
Pracovné nástroje: 6 nožov s priemerom 320 mm + bočné disky (súčasťou balenia)
Hmotnosť: 58 kg
Motor: B&S CR 950, vzduchový filter v olejovom kúpeli
Obsah: 208 ccm
Výkon motora: 4,2 KW do 3600 ot./min./5,5 HP
Palivová nádrž: 3,6 l
Olejová nádrž: 0,6 l