Akční SET 7: Kultivátor PUBERT QUATRO JUNIOR 60H + vozík VARES IT 500

VŠETKY ZOSTAVY SÚ SCHVÁLENÉ PRE LEGÁLNA JAZDU PO KUMUNIKACÍCH III. a IV. TRIEDY.

Odporúčame: Pre legálne jazdu po cestnej infraštruktúry je potrebné si zároveň u svojho predajcu objednať technické osvedčenie na vozík VARES. Technicke osvedčenie oprávňuje Vašu ťažnú zostavu k legálne jazde po pozemných komunikáciách. Vozík je vozidlo neevidované (nemá ŠPZ) nemusíte ho teda nikde prihlasovať. Na vozík alebo celú zostavu môžete uzavrieť povinné zmluvné poistenie. Výpis z technického osvedčenia (malý techničák) vozte pri jazde po verejných komunikácií so sebou.

Akčný SET s vozíkom: Kultivátor pubert QUATRO JUNIOR 60H + vozík VARES IT 500. Motor HONDA GP200 využíva profi prevedení dvojitého vzduchového filtra, ktorý možno použiť v extrémnom prašnom prostredí bez toho aby došlo k poškodeniu či zadretiu motora. Profi prvok tohto modelu kultivátoru je osadenie stroja kvalitný celokovovou dvoch rýchlostný prevodovkou s možnosťou variabilného nastavenia otáčok kultivácie od 35-120 ot / min (2x rýchlosť vpred, 1x rýchlosť vzad). Nastaviteľná výška rukoväte s vyosením do boku.

Tento kultivátor má 4 monobloky kovaných kopinatých nožov + bočné disky. ďalej má sklopné a výškovo nastaviteľná riadidlá s vyosením do boku, vystužený podvozok, vystužený hliníkový prevod s oceľovým krytom na hlavný hnací hriadeľ, nastaviteľnou ojnicu, mäkčené rukoväte, brzdiaci kolík a predné sklopné transportné koleso. Prenos sily je reťazou, ktorý je demontovateľný, mazaný tukom. Prevodová skriňa má 2 rýchlosti vpred + 1 rýchlosť vzad - variabilné rýchlosti od 35-120 ot / min. Vodotesná prevodovka o hriadeli priemerom 25mm. Nová spojka napínanie remeňa s dlhou životnosťou. Inštalácia predného príslušenstva.

Profi QUATRO JUNIOR systém:

Tieto jednoduché poľnohospodárske stroje dokážu bezproblémové obrobiť všetky typy pôd. Ľahko umožní užívateľovi rýchlo pripraviť plochy od 2500 m2 až po niekoľko hektárov.

Druhy práce:
Stroj je možné veľmi rýchlo prestaviť na tradičné pluh na obojstrannú orbu. Jednoducho a pohodlne vie zaorať zvyšky predchádzajúcich plodín a tým vytvor veľmi čistú plochu. Nastaviteľná bočné riadidlá, aby sa zabránilo chôdzi cez čerstvo pripravenú pôdu. Jednoduchá nastaviteľná pracovná hĺbka s nastaviteľným brzdiacim kolíkom.

Príslušenstvo na dokúpenie:
KIT pre orbu (Šípová kolesá 500x10 s liatinovým diferenciálnym nábojom, KIT závažia - kolesové aj predné protizávažie, obojstranný pluh, prídavná ramená)
KIT Kolesá s diferenciálom + závažia aj predné protizávažie
Pluh KIT - obojstranný pluh
snehová radlica
KIT závažia na kolesá 500x10 i predné protizávažie
Vozík Vares HV 220 L brzdený, nosnosť 300kg + prípojný adaptér
Vozík Vares IT 500 brzdený a mechanicky sklápanie, nosnosť 700kg + prípojný adaptér
Set 6-tich nožov - kopijovité nože

Technické parametre:

Kultivátor QUATRO JUNIOR 60H + 2x Šípová kolesá 450x10 s diferenciálom
Kolesá: 2x Šípová kolesá 450x10 s liatinovým diferenciálnym nábojom
Odporúčaná plocha: viac ako 3000 m2
Pracovná šírka: 60 - 90 cm
Prevodovka: 2x rýchlosť vpred (35-120 ot./min.), 1 rýchlosť vzad
Pracovné nástroje: 6 nožov s priemerom 325 mm + bočné disky (súčasťou balenia)
Hmotnosť: 76 kg
Motor: HONDA GP200,
Obsah: 196 ccm
Výkon motora: 4,1 KW do 3600 ot./min. / 5,5 HP
Palivová nádrž: 3,1 l
Olejová nádrž: 0,6 l

Vozík VARES IT 500L + záves
Ložná plocha: 1450x1080x260 mm
Nosnosť: 700 kg
Brzda: ÁNO
Sklápanie korby: ÁNO mechanické
Hmotnosť: 99 kg
Záves: ÁNO v akčnom sete