GTM GTBC 33 M

Krovinorez s benzínovým motorom GTBC 33 M čnie svojím technickým spracovaním vysoko nad bežný štandard hobby segmentu krovinorezov. Základom je silný motor so zníženými emisiami s objemom 32,6 cm3. Palivový systém, karburátor, sýtič stroje a bezkontaktné elektronické zapaľovanie tvorí systém, ktorý umožňuje veľmi jednoduché štarty v širokom rozpätí teplôt.

Membránový karburátor umožňuje prácu v akomkoľvek uhle, teda sa nezahltí palivom ani pri práci v prudkom protisvahu alebo pri presekávanie krovín či živého plota vo väčšej výške. Prenos sily od motora je pomocou pevnej hriadeľa, ktorá je uložená na šiestich miestach. Takéto riešenie sa bežne používa na drahých profesionálnych strojoch. Celý systém je zakončený pevnú uhlovú prevodovkou uloženú v ložiskách, ktoré pomáhajú znižovať vibrácie, hlučnosť a umožňujú pracovať vo vyšších otáčkach.

Krovinorez je vybavený riadidlami tlmiacimi vibrácie a rovnako veľmi pohodlným systémom rýchleho nastavenia riadidiel bez použitia nástrojov, ktoré oceníte, ak stroj často prevážate, ak pracujete v členitom teréne alebo ak sa strojom pracuje viac ľudí. Bohatá výbava krovinorezov GTM zahŕňa třízubý nôž, strunovú hlavu so systémom automatického odvíjanie Tip-Automatik, profesionálne dvojramenný popruh, minikanystr na olej a montážne náradie.

Technické parametre:

Výkon motora - maximálna (kW / HP): 0,9 / 1,2
Objem motora (ccm): 32.6
Typ motora: GTE 33 M, 2-taktný
Struna (mm): 2x2,4
Záber struny (cm): 41.5
Žací nôž: 3 zuby, hrúbka 1,4 mm
Záber noža (cm): 25.5
Vŕtanie noža (mm): 25.4
Otáčky (ot / min): 7800
Typ rukoväte: bike
Typ strunovej hlavy: Tip-Automatik
Objem palivovej nádrže (l): 0.65
Hmotnosť (Kg): 7.50