čerpadlo ponorné 4-stupňové 1000W, 5500L/hod, max. výtlak

Obehové čerpadlo 1000W predstavuje robustný, avšak veľmi kompaktný prístroj pre odčerpávanie, či prečerpávanie dažďovej vody, uskladnené napr. V sude na dažďovú vodu, ale aj čerpanie vody zo studní, šácht a bazénov, prečerpanie a odčerpanie jímok, nádrží a cisterien, vyčerpanie vody zo zatopených pivníc, apod. a to až do teploty 35 ° C pri priemere výstupe G1 ".

Ponorné čerpadlo 4 stupne 1000W je však vhodné aj pre zavlažovanie záhrady a napájanie zavlažovacích systémov, vďaka vysokému výkonu aj na dlhé vzdialenosti. Unikátny systém, kedy čerpaná voda prúdi cez 4 za sebou radené lopatkové turbíny, garantuje nevídanú hodnotu výkonu a prepravného množstva a umožňuje tak presun veľkého množstva vody na dlhé vzdialenosti, pri zachovaní vysokých hodnôt tlaku. Obehové čerpadlo 1000 W sa k sieti pripája pomocou integrovaného 10 metrového, 3 vodičového kábla s gumovým plášťom a s ochranným kontaktom vo vidlici, pričom prierez jednotlivých vodičov činí 1,5 mm².

Čerpadlo 4 stupne 1000W disponuje plavákovým spínačom, ktorý zabezpečuje automatické zapnutie či vypnutie čerpadla v závislosti na výške hladiny vody, tú možno ľahko regulovať vďaka nastaviteľnému držiaku v rukoväti čerpadla. Plášť obehového čerpadla 1000W Nerez je vyrobený z vysoko odolnej ušľachtilej ocele, nepodliehajúce korózii. Spoľahlivý a hlavne hospodárnu prevádzku nerezového ponorného čerpadla zabezpečuje výkonný, bezúdržbový asynchrónny motor s výkonom 1000W, ktorý je zostavou tesnenie hermeticky oddelený od sacej komory a nehrozí tak k prípadnému nežiaducemu vniknutiu vody do elektroinštalácie. Integrovaný tepelný ochranný spínač chráni čerpadlo pred preťažením.