Ložisková rezačka obkladaček a dlaždic JT 900 Master Profi

Robustný profesionálny ložisková rezačka obkladačiek a dlaždíc (900 mm) umožňuje vykonávať ľahko vysoko kvalitné, presné priame / paralelné rezy a šikmé / uhlopriečne rezy obkladačiek aj tvrdé dlažby (napr. Taurus pod.) A mramoru až do maximálnej hrúbky 16 mm.

Rezačka má stabilnú základňu s postrannými prídavnými ramenami pre podloženie väčších dlaždíc zo špeciálnej alumíniovej zliatiny s odpružným lôžkom pre dobrú fixáciu obkladačky / dlaždice, nastaviteľný uholníkový doraz, centrálne vodiacu lištu s hlavou uloženou v guličkových ložiskách, tvarovanú páku s ergonomickou rukoväťou, rezacie koliesko z karbid -wolframové zliatiny a hlavicu pre ľahké a presné rozlomenie rezané obkladačky / dlaždice.
 
Rezanie obkladačiek / dlaždíc sa vykonáva štandardným spôsobom. Obkladačky / dlaždice sa nastaví tak, aby sa požadovaná línia rezu kryla s pruhom oblasti rezu na spodnom ráme rezačky. Pridrží sa rukou, rezacie koliesko sa nastaví na okraj obkladačky / dlaždice, rez sa vykoná jedným ťahom, pričom sa na rukoväť páky tlačí stále rovnakú, primeranou silou. Vznikne čistá, rovná ryha. Na obkladačku / dlaždicu sa sklopí lámacie hlavice. Ľahko sa stlačí rukoväť páky aj lámacie hlavice a dôjde k lomu. Rezacie koliesko sa nesmie dotýkať obkladačky / dlaždice, keď sa táto láme ich. Glazúra niektorých obkladačiek / dlaždíc je veľmi tvrdá, čo môže viesť k rýchlejšiemu otupeniu rezacieho kolieska. Profesionálna rezačka JT 900 Master Profi nevyžaduje žiadnu údržbu (len čistenie, príp. Výmenu rezacieho kolieska, nemaže sa) a má dlhú životnosť.
 
Technické parametre:
max.dĺžka priameho rezu-900 mm
max.dĺžka uhlového rezu-635 mm
nastaviteľný uhol rezu-0º - 60º
max.hrúbka rezu-16 mm
veľkosť rezného kolieska-Ø 20 x Ø 6 x 5 mm
rozmery základne (dxšxv) -1110x575 (s prídavnými ramenami) X210 mm
hmotnosť-10 kg