Striekacia pištoľ GUDE Profi S

Striekacia pištoľ GUDE PROFI S je výkonný nástroj, ktorý je navrhnutý pre profesionálne lakovnícke práce na veľkých plochách. Je vhodná na nanášanie rôznych typov náterových hmôt, vrátane moridiel, lazúr, základných náterov, priehľadných, krycích a štrukturálnych lakov.

Pištoľ disponuje 2-stupňovou reguláciou stlačeného vzduchu, ktorá vám umožní presne nastaviť množstvo a tlak nanášaného materiálu. To vám umožní dosiahnuť požadovaný výsledok a optimálny rozptyl.

Striekacia pištoľ PROFI S taktiež umožňuje plynulé dávkovanie nanášaného materiálu, čo vám umožňuje kontrolu nad množstvom a rýchlosťou nanášania. Môžete tak prispôsobiť postup a výsledok práce podľa konkrétnych potrieb.

Konštrukcia pištole z lešteného hliníka a ergonomicky tvarovaná rukoväť zaisťujú pohodlné a stabilné držanie počas práce. Príslušenstvo v podobe vsuvky ¼" umožňuje ľahké pripojenie k potrebnému vybaveniu.

Striekacia pištoľ PROFI S je ideálnou voľbou pre profesionálnych lakovníkov a tých, ktorí vyžadujú výkonný nástroj na lakovanie veľkých plôch s vysokou presnosťou a kontrolou. Pri používaní striekacej pištole je dôležité dodržiavať odporúčané postupy a techniky striekania na dosiahnutie optimálnych výsledkov.

Konštrukcia: korpus pištole/nádobka z lešteného hliníka, ergonomicky tvarovaná rukoväť.

Príslušenstvo: vsuvka ¼“.

Technické parametre:

  • Prevádzkový tlak: 3 - 6 bar
  • Spotreba vzduchu: 250 l/min.
  • Priemer trysky: 1.8 mm
  • Objem nádobky: 1 l
  • Váha: 1.23 kg