Pištoľ pre konzerváciu dutín

Striekacia pištoľ na konzerváciu dutín GUDE je navrhnutá špeciálne na nanášanie prípravkov na ošetrenie a konzerváciu dutín motorových vozidiel. Táto pištoľ je vybavená rozprašovacou hadicou, ktorá umožňuje presné vedenie lúča striekania a jemné rozprašovanie viskóznych látok.

Pištoľ je univerzálne použiteľná s bežne dostupnými závesnými nádobkami, ktoré sú vybavené kordel-závitom. To znamená, že môžete ľahko pripojiť pištoľ k rôznym typom nádobiek, ktoré sú kompatibilné s týmto závitom.

Konštrukcia pištole zahŕňa korpus z tlakovo liateho hliníka , čo zaisťuje odolnosť a dlhú životnosť nástroja. Pištoľ je tiež vybavená sacou trubicou a 57 cm rozprašovacou hadicou so špeciálnou tryskou, ktorá umožňuje efektívne a presné nanášanie prípravkov.

Príslušenstvo pištole zahŕňa vsuvku ¼", ktorá umožňuje ľahké pripojenie k potrebnému vybaveniu. Ďalej je k dispozícii aj doplnkové príslušenstvo v podobe náhradnej rozprašovacej hadice (02672), ktorá vám umožní vykonávať údržbu a opravy pištole, keď je to potrebné.

Striekacia pištoľ na konzerváciu dutín GUDE je praktickým nástrojom na ošetrenie a konzerváciu dutín motorových vozidiel. Pri používaní pištole je dôležité dodržiavať odporúčané postupy a používať vhodné prípravky na daný účel.

  • Prevádzkový tlak: 1-6 bar
  • Spotreba vzduchu: 250 l/min.
  • Dĺžka rozprašovacej hadice: 57 cm
  • Váha: 0.28 kg