Lakovnícka striekacia pištoľ JONNESWAY JA-6111(1.7), tryska 1,7 mm

Lakovnícka striekacia pištoľ Jonnesway JA-6111 (1.7) je vybavená tryskou s priemerom 1,7 mm, čo umožňuje aplikáciu väčšieho objemu farby na povrchy. Táto veľkosť trysky je ideálna na striekanie väčších plôch a náterov, ktoré vyžadujú vyšší objem a rýchlosť aplikácie.

Táto pištoľ je navrhnutá s dôrazom na výkon a spoľahlivosť. Je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a odolnosť pri profesionálnom použití . Rukoväť pištole je ergonomicky tvarovaná pre pohodlné držanie a ovládanie.

Striekacia pištoľ Jonnesway JA-6111(1.7) umožňuje precíznu a rovnomernú distribúciu farby na povrchy. S touto pištoľou môžete dosiahnuť profesionálne výsledky s vysokou kvalitou náteru.

Pištoľ je ľahko ovládateľná a ponúka možnosť nastavenia tlaku a prietoku farby, čo umožňuje prispôsobiť sa rôznym aplikáciám a povrchovým podmienkam.

Jonnesway JA-6111 (1.7) je spoľahlivou a výkonnou lakovníckou striekacou pištoľou, ktorá je ideálna pre profesionálne lakovanie a povrchové úpravy. Je vhodná pre širokú škálu aplikácií a ponúka precíznu kontrolu a kvalitné výsledky.