Lakovnícka striekacia pištoľ JONNESWAY JA-6111(1.4), tryska 1,4 mm

Lakovnícka striekacia pištoľ Jonnesway JA-6111 (1.4 ) je vybavená tryskou s priemerom 1,4 mm, čo umožňuje aplikáciu laku a povrchových náterov s presnosťou a kontrolou. Táto veľkosť trysky je ideálna na striekanie stredne veľkých a väčších plôch s vyváženým rozptylom farby.

Táto pištoľ je navrhnutá na profesionálne použitie v lakýrňach a dielňach. Je vyrobená z kvalitných materiálov a disponuje ergonomicky tvarovanou rukoväťou pre pohodlné a precízne ovládanie.

S pomocou tejto striekacej pištole môžete dosiahnuť rovnomerný a hladký povrchový náter. Tryska s priemerom 1,4 mm umožňuje správne rozptýlenie farby a zaisťuje výsledky s vysokou kvalitou.

Pištoľ je kompaktná a ľahká, čo uľahčuje manipuláciu a znižuje únavu pri dlhodobom používaní. Je vybavená výkonným systémom striekania, ktorý umožňuje optimálny prúd farby a minimalizuje nežiaduce striekanie.

Jonnesway JA-6111(1.4) je spoľahlivou a vysoko funkčnou lakovníckou striekacou pištoľou, ktorá je vhodná pre rôzne aplikácie v oblasti lakovania a povrchových úprav.