Pneumatická pištoľ pre nanášanie čistiacej peny CYCLONE Z-011NS

Pneumatická pištoľ na nanášanie čistiacej peny Cyclone Z-011NS je špeciálne navrhnutá pre rýchle a efektívne umývanie automobilov. Je vybavená spodnou nádržkou na vodourozpustný čistiaci prostriedok a využíva patentovanú technológiu.

Pištoľ pracuje na princípe stlačeného vzduchu, ktorý je privádzaný do špeciálnej kovovej trubičky v hubici pištole. Tento vzduch spôsobuje extrémne rýchlu špirálovú rotáciu, ktorá umožňuje vytváranie a nanášanie čistiacej peny z čistiaceho prostriedku (vodný roztok). Aplikácia peny je veľmi rýchla a rovnomerná, čo umožňuje pokryť povrch karosérie automobilu efektívne as vysokým čistiacim účinkom.

Rotácia vzduchu dosahuje až 5 000 otáčok za minútu , čo prispieva k vysokému výkonu a efektivite umývania. Pištoľ je vhodná na použitie na rôzne povrchy automobilov.

Spodná nádržka na čistiaci prostriedok má kapacitu 1 litra , čo umožňuje dlhšiu prevádzkovú dobu bez nutnosti častého doplňovania čistiaceho prostriedku.

K pištoli sú dodávané 2 rôzne tvarované a odlišne široké striekacie nástavce, ktoré umožňujú prispôsobenie rozstreku čistiacej peny podľa potreby.

Pneumatická pištoľ na nanášanie čistiacej peny Cyclone Z-011NS je ľahká, čo zaisťuje pohodlné použitie. Má vysokú prevádzkovú spoľahlivosť a životnosť, čo z nej robí spoľahlivý nástroj na profesionálne umývanie automobilov.

Parametre:

prívod stlačeného vzduchu
odporúčaný tlak vzduchu
rotačná rýchlosť vzduchu
spotreba stlačeného vzduchu
objem nádržky na čistiaci prostriedok
rozmery balenia
hmotnosť
1/4"
6 bar
5000 ot/min
120 l/min
1 l
320 x 260 x 129 mm
0,8 kg