Pištoľ na dutiny Bamax 640SP

Pištoľ na dutiny BAMAX 640SP je určená na nanášanie ochrany podvozku, vystriekaniu dutín, rozstrekovaniu tmelov, zvukoizolačných materiálov a podobných úloh. Táto pištoľ je vybavená spodnou nádobkou s objemom 1 liter, čo umožňuje ľahké plnenie potrebných materiálov.

Pištoľ BAMAX 640SP disponuje aj reguláciou prietoku vzduchu, čo umožňuje prispôsobiť prietok vzduchu potrebám konkrétnej aplikácie. Vďaka tomu je možné dosiahnuť optimálny výsledok a presné nanášanie materiálov.

Dĺžka hadice pri pištole je 2 metre, čo poskytuje dostatočnú flexibilitu pri práci. V sade je tiež nadstavec na predĺženie, ktorý umožňuje dosiahnuť do ťažko prístupných miest.

Pištoľ BAMAX 640SP je vyrobená v Taliansku , čo môže naznačovať kvalitu a precíznosť výroby.

Čo sa týka technických parametrov, pištoľ vyžaduje spotrebu vzduchu v rozmedzí 170 až 500 litrov za minútu. Pracovný tlak sa pohybuje v rozmedzí 2 až 5 barov , pričom maximálny povolený tlak je 8 barov . Celková hmotnosť pištole je 1,3 kg , čo z nej robí stabilný a ľahko ovládateľný nástroj.

Pištoľ na dutiny BAMAX 640SP je vhodná na profesionálne použitie pri nanášaní ochrany podvozku, vystriekaní dutín, tmelov a zvukoizolačných materiálov. S jej technickými parametrami a možnosťou regulácie prietoku vzduchu je ideálnym nástrojom na presné a kontrolované rozstrekovanie materiálov.

Technické parametre:

  • Spotreba vzduchu: 170 - 500 l/min
  • Pracovný tlak: 2-5 bar
  • Maximálny tlak: 8 bar
  • Hmotnosť : 1.3 kg