Stříkací pištole Profi F

Striekacia pištoľ GUDE Profi F je výkonný nástroj navrhnutý špeciálne pre lakovnícke práce na veľkých plochách. Je ideálny na nanášanie moridiel, lazúr, základných náterov a rôznych druhov lakov, vrátane priehľadných, krycích a štrukturálnych lakov. Táto pištoľ využíva technológiu HVLP (High Volume Low Pressure), ktorá zaisťuje jemné rozprašovanie a vysokú účinnosť prenosu náterovej hmoty.

Striekacia pištoľ Profi F disponuje 2-stupňovou reguláciou stlačeného vzduchu, čo umožňuje nastaviť množstvo a tlak vzduchu presne podľa potreby. Ďalej je možné voliť medzi kruhovým a plochým lúčom, čo umožňuje prispôsobiť sa rôznym povrchom a aplikáciám. Konštrukcia pištole zahŕňa korpus z lešteného hliníka, nylonovú vrchnú nádobku s filtrom a ergonomicky tvarovanú rukoväť pre pohodlné držanie.

Príslušenstvom pištole je vsuvka ¼", ktorá zaisťuje ľahké a rýchle pripojenie k potrebnému zdroju stlačeného vzduchu. Pri prevádzke sa odporúča tlak vzduchu medzi 3 a 6 barmi, a priemer trysky je 1,4 mm. Pištoľ má hmotnosť 1 kg a spotrebu vzduchu v rozmedzí 160 až 300 litrov za minútu Objem nádobky je 0,6 litra, čo umožňuje pracovať s dostatočným množstvom náterovej hmoty bez častého doplňovania.

Striekacia pištoľ Profi F je skvelým nástrojom pre profesionálne lakovnícke práce, ktorý kombinuje výkon, presnosť a pohodlie pri nanášaní náterových hmôt na veľké plochy.

Príslušenstvo : vsuvka ¼“. 

Technické parametre:

  • Prevádzkový tlak 3 -6 bar
  • Priemer trysky 1,4 mm
  • Hmotnosť 1kg
  • Spotreba vzduchu 160-300 l/min.
  • Objem nádobky 0,6l