Súprava Air-Brush Aircraft AS

Súprava Air-Brush Aircraft AS je navrhnutá pre náročnejšie hobby použitie a poskytuje všestranné možnosti pre aplikáciu farby. S touto sadou môžete ľahko dávkovať farbu a regulovať množstvo vzduchu jednou rukou, čo uľahčuje presnú kontrolu pri práci.

Súčasťou sady je kovová nádobka na farbu s objemom 5 cm³ , ktorá umožňuje pohodlné a presné nanášanie malých množstiev farieb. Okrem toho sú súčasťou sady aj sklenené nádobky s objemom 22 cm³ a 50 cm³, ktoré sú vhodné pre väčšie projekty a umožňujú prácu s väčším množstvom farieb.

Pre ľahké pripojenie k vzduchovému kompresoru je v sade zahrnutá hadica s dĺžkou 2 metre. Tým získate dostatočný dosah a flexibilitu pri práci s air-brushom . Držiak na pištoľ je tiež súčasťou sady, čo vám umožní pohodlne usadiť pištoľ počas práce a udržať ju na bezpečnom mieste.

Dodatočne v sade nájdete redukčnú spojku a uťahovací kľúč, ktoré vám pomôžu prispôsobiť pripojenie pištole podľa vašich potrieb a zaistiť správne a bezpečné spojenie.

Sada Air-Brush Aircraft AS je skvelou voľbou pre váš hobby, keď potrebujete presne aplikovať farbu na rôzne projekty. S jej praktickými funkciami a príslušenstvom budete mať všetky nástroje potrebné na vytvorenie kvalitných a detailných malieb a zdobenia.