Pištoľ striekacia PROTECO mini s hornou nádobkou 120ml

Vzduchová striekacia pištoľ 120 ml Proteco je vynikajúcou voľbou pre aplikáciu rôznych druhov bežných náterových hmôt. Táto mini striekacia pištoľ je vysoko výkonná, nízkotlaková a úsporná, čo ju robí ideálnou pre profesionálne aj domáce použitie.

Jedným z kľúčových rysov tejto pištole je horná nádobka, ktorá umožňuje pohodlné a plynulé nastavenie prívodu farby a vzduchu. Vďaka tomu je možné znížiť spotrebu farby a vytvoriť zdravšie pracovné prostredie, zatiaľ čo nanášanie farby je hospodárnejšie.

Striekacia pištoľ využíva technológiu"HVLP" (High Volume Low Pressure), čo znamená, že pri nízkom tlaku je zaistený vysoký objem vzduchu. Tento systém umožňuje konštantný tlak a objem vzduchu pri nanášaní farby, čo prináša vynikajúce výsledky.

Vďaka pretočeniu trysky je možné prepínať medzi horizontálnym, vertikálnym alebo kruhovým striekacím rozptylom. Tým je zaistené, že farba sa dostane iba tam, kde je požadované, a minimalizuje sa plytvanie farbou.

Vzduchová striekacia pištoľ 120 ml Proteco je spoľahlivým nástrojom, ktorý poskytuje precízny striekací výkon a umožňuje vám dosiahnuť profesionálne výsledky pri striekaní náterových hmôt.