Aku píla priamočiara s integrovaným svetlom TOTAL, 5sk pílových plátkov, 20V Li-ion, 2000mAh, bez batérie a nabíjačky

Aku píla priamočiara s integrovaným svetlom TOTAL , 5sk pílových plátkov, 20V Li-ion, 2000mAh , bez batérie a nabíjačky je výkonná akumulátorová priamočiara píla od značky TOTAL je určená pre širokú škálu aplikácií. Od rezania dreva a drevotriesky po kovy, plast a dokonca aj keramiku. Je to multifunkčný nástroj, ktorý ponúka mnoho možností pre domácich majstrov i profesionálnych remeselníkov.

Hlavné vlastnosti:

  1. Rôznorodosť aplikácií: Schopnosť rezať rôzne materiály, od dreva po kov, robí túto pílu veľmi univerzálnym nástrojom pre rôzne projekty.

  2. Užívateľský komfort : LED osvetlenie zvyšuje viditeľnosť, čo je obzvlášť užitočné pri práci v zle osvetlených priestoroch. Jednoduchá výmena pílových plátkov umožňuje rýchle a jednoduché prispôsobenie pílového listu podľa potreby.

  3. Výkonnosť a efektivita : Poháňaná 20V Li-ion batériou, píla ponúka dostatočný výkon pre väčšinu bežných aplikácií. Otáčky 2400/min zaistia hladké a čisté rezy.

  4. Flexibilita : Píla umožňuje nastavenie sklonu rezu od 0 do 45 stupňov, čo je ideálne pre kosoštvorcové rezy alebo zložitejšie aplikácie.

Akumulátorová priamočiara píla od TOTAL je kompaktný a výkonný nástroj, ktorý je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám širokého spektra užívateľov. S integrovaným LED osvetlením, jednoduchou výmenou pílových plátkov a kvalitným akumulátorom je to skvelá voľba pre domácich majstrov i profesionálov. Skutočnosť, že je dodávaná bez batérie a nabíjačky, môže byť pre niektorých užívateľov nevýhodou, ale pre tých, ktorí už vlastnia kompatibilnú batériu a nabíjačku značky TOTAL, je to ekonomicky výhodná voľba.

Intergrované pracovné svetlo dodávané s 5ks plátkov bez batérie a nabíjačky.