Aku píla priamočiara Einhell Expert TE-JS 18 Li (bez batérie)

Aku píla priamočiara Einhell Expert TE-JS 18 Li (bez batérie) je priamočiara píla napájaná lítium-iónovou batériou. Je súčasťou obľúbeného radu Power X-Change, ktorý umožňuje jednoduchú výmenu a zdieľanie batérií medzi rôznymi nástrojmi rovnakej rodiny.

Hlavné vlastnosti:

  1. Kompatibilita : Ako člen rodiny Power X-Change, píla umožňuje výmenu batérií s ostatnými nástrojmi tohto radu, čo prináša väčšiu flexibilitu a cenovú efektivitu pre užívateľov.

  2. Výhľad na rez : Výhodou je LED osvetlenie reznej plochy a „odfukovač“, ktoré zaisťujú jasný a čistý výhľad na pracovný materiál pri rezaní.

  3. Inštalácia čepele : Univerzálny držiak čepele umožňuje rýchlu a jednoduchú výmenu čepele bez použitia ďalšieho náradia.

  4. Ďalšie funkcie : Dodatočná pripojiteľná struna je užitočná pre precízne rezy a zvyšuje presnosť a kontrolu nad prácou.

Einhell Expert TE-JS 18 Li je skvelým doplnkom pre každého majstra alebo profesionála. Vďaka svojej flexibilite a kompatibilite s radom Power X-Change prináša užívateľovi mnoho výhod. Hoci sa dodáva bez batérie a nabíjačky, tieto doplnky sú dostupné samostatne a vďaka systému Power X-Change môže byť jedna batéria zdieľaná medzi viacerými nástrojmi. Celkovo je tento produkt skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitnú, spoľahlivú a cenovo dostupnú aku pílu priamočiaru

Dodáva sa bez batérie a nabíjačky!

Technické parametre:

  • Rezná hĺbka: 80 mm
  • Výška zdvihu: 25,4 mm
  • Rezná hĺbka do ocele: 10 mm
  • Rezná hĺbka do plastu: 12 mm
  • Počet kmitov: 2400/min
  • Hmotnosť produktu: 1,82 Kg

 

Pozor, v rámci akcie trvajúcej do 10.12.2022 je možné zakúpiť za zvýhodnené ceny k stroju set batérie a nabíjačky (konkrétne u produktov: 4512097 a 4512042 ) - pre viac informácií kontaktujte predajcu.