Gumová dlažba fundus SQUARE S25 čierna

Čierna gumová dlažba 500 x 500 x 25 mm vhodná na detské ihriská alebo ako terasový dizajnový prvok. Cena za ks.

POPIS A VYUŽITIE PRODUKTU

Gumová dlažba je ekologicky a zdravotne nezávadný výrobok z recyklovanej gumy, s bezpečnými protipádovými vlastnosťami, v rôznych typoch a dizajnoch. Gumová dlažba je v súčasnej dobe jedným z najbezpečnejších riešení a zároveň je najmenej náročná na údržbu. Svoje využitie nájde gumová dlažba na terasách, balkónoch, záhradách, ale aj na detských ihriskách, športoviskách, vo fitness a posilňovniach, v konských stajniach, strelniciach pod.

K bežnému domácemu použitie gumové dlažby fundus na terasách, balkónoch, záhradách, okolo bazénov, pod pergolami, apod. Sa obvykle používa hrúbka 25 mm.

Na detské ihriská a športoviská, prípadne k inému využitiu máme k dispozícii gumovou dlažbu fundus o hrúbkach 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 75, 90, 110 mm v prevedení doska a 25, 35, 45, 50, 70 mm v prevedení PUZZLE.

MATERIÁL A KVALITA

Gumová dlažba SBS je vyrobená z čierneho recyklovaného gumového granulátu, kde je horná vrstva prepojená farebným polyuretánovým lepidlom. Dlažba je dostupná v 4 farebných prevedeniach: červená, čierna, zelená, sivá + umelá tráva.

Kvalita gumové dlažby sa ľahko spozná podľa hmotnosti. Všeobecne platí, že čím je dlažba ťažšia, tým je lepšia, pretože obsahuje dostatok tlmiaceho materiálu (gumy). Kvalitná ťažká dlažba sa tak neprehýba, nesmýká sa po zemi a lepšie pohlcuje nárazy.

Preto vždy porovnávajte pri rovnakej sile a rozmere hmotnosť dlaždice. Dlaždice fundus v sile 25 mm a rozmeru 50x50 cm majú hmotnosť 6 kg/ks => 24 kg/m 2. To je kvalitatívne špička vo svojej kategórii. Tenké a ľahké gumové dlaždice (súčasne aj lacné, pretože cena dlaždice sa odvíja od množstva použitej gumy) sa môžu prehýbať, môžu sa náhodne natrhávat, rôzne sa po zemi posúvať a ich tlmiace účinky sú veľmi problematické.

PREČO PRÁVE GUMOVÁ DLAŽBA?

Veľmi jednoduchá, rýchla montáž, ktorú zvládne každý, bez odbornej pomoci. Gumovou dlažbu možno ľahko tvarovať pomocou akéhokoľvek rezného nástroja (ostrého nožíka). Príjemná povrchová úprava s bezpečnými protipádovými a protišmykovými vlastnosťami. V prípade pádu na gumové dlažbe nedôjde k zraneniu, ako u bežných povrchov. Zároveň je gumová dlažba natoľko pevná, že nestráca vlastnosti obvyklých materiálov. Na terasách, balkónoch, okolo bazénov, kde sú umiestnené stoly, stoličky a akýkoľvek iný nábytok, je dlažba maximálne stabilná a pevná aj pri veľkom, nerovnomernom zaťažení. Nohy stolov, ani stoličiek, sa nezabárajú do gumovej dlažby. Novo sme do ponuky zahrnuli gumovú dlažbu s umelou trávou, ktorá je okrem iného perfektným dizajnovým doplnkom.

PREDNOSTI
  • testované podľa EN 1177
  • vynikajúce tlmenie nárazov
  • protišmykový povrch
  • vysoká pružnosť
  • extrémna odolnosť pri dlhodobom zaťažení
  • ľahké čistenie
POUŽITIE

TERASY A BALKÓNY - gumovú dlažbu na terasy, balkóny, záhrady a okolo bazénov, možno využiť ako vhodnú alternatívu oproti bežnej betónovej dlažbe. Povrch gumové dlažby je mrazuvzdorný, má nízke nároky na údržbu a jej pokládka je veľmi jednoduchá. Oceníte aj výborné
protišmykové vlastnosti.

GUMOVÁ DLAŽBA s umelou trávou - novinkou v našom sortimente je gumová dlažba s umelou trávou. Dlažbu ponúkame v tvare štvorcov aj puzzle, podľa priania zákazníka sme schopní vyrobiť v rôznych hrúbkach. Vhodné do interiéru aj exteriéru. Ideálne riešenie nielen pre terasy či balkóny.

DETSKÉ IHRISKÁ - gumová dlažba na detské ihriská je jeden z najbezpečnejších a najmenej náročných povrchov na údržbu, aký môžete použiť pri stavbe nového alebo rekonštrukcii existujúceho detského ihriska. Všetky výrobky z tejto kategórie sú testované v TÜV SÜD podľa noriem EN 1177 a majú certifikát potvrdzujúci parameter kritickej výšky pádu.

ŠPORTOVÉ IHRISKÁ - gumová dlažba určená pre športové plochy je vyrobená tak, aby dobre odrážala lopty. Naviac je protišmyková a mrazuvzdorná. Vďaka týmto vlastnostiam môžete veľmi ľahko a rýchlo vybudovať kvalitné športové ihriská. Gumová dlažba určená pre túto oblasť je tak skvelou alternatívou bežných povrchov.

FITNESS - gumová dlažba do fitness centier a posilňovní má výborné tlmiace a hluk absorbujúce vlastnosti. Navyše dokáže znížiť záťaž pre Vaše telo počas športovania.

STAJNE - gumová dlažba do stajní je navrhnutá tak, aby poskytla čo najväčší komfort ako koni samotnému, tak i jeho majiteľovi. Vďaka svojim vlastnostiam znižuje prašnosť, tvorbu plesní a slúži ako termoizolačné podklad. Gumová dlažba do stajní je tak ideálnou voľbou do boxov a uličiek
stajní.

STRELNICE - gumová dlažba je vhodným riešením na strelnice - odhluční celý priestor a zároveň tlmí a zachytí strely, čím pomáha zabrániť nebezpečným odrazu zo stien a podláh. Podľa Vášho želania pomôžeme nájsť najvhodnejšie riešenie pre Vašu realizáciu.


Hmotnosť: 6kg
Počet ks na m2: 4ks
Rozmer: 500 x 500 x 25mm