Kompresor Airstar 503/100

Airstar Series - čestné kompresory pre remeselníkov so spoľahlivým pohonom na klinový remeň a dvojvalcový vysokovýkonný šedý liatinový agregát. Dvojvalcový vysokovýkonný šedý liatinový agregát zaručuje dlhú životnosť. Veľké ventilátorové koleso a vzduchové vedenie zabezpečujú optimálne chladenie kompresora. Elektrický motor s vysokým krútiacim momentom s vysokým krútiacim momentom je chránený motorovým ističom pred prehriatím a preťažením.

Dodatočný chladiaci chladič s chladiacimi komorami zaisťuje nízku vstupnú teplotu do tlakovej nádoby a znižuje kondenzáciu. Stabilný kovový ochranný pás pre remeňový pohon. Fázový menič pre jednoduchú manuálnu zmenu smeru otáčania. Tlaková nádoba s poistným ventilom, manometrom a vypúšťacím ventilom kondenzátu s 10-ročnou zárukou proti korózii. Stroj so všetkými bezpečnostnými prvkami. Pripravené na okamžité pripojenie. Pomocou tlakového regulátora s filtrom sa môže pracovný tlak plynule nastavovať pri oddeľovaní nečistôt, oleja a kondenzátu.

S kvalitnými rýchlospojkami a tlakovým spínačom značky CONDOR. Flexibilné brnenie s tepelnou ochranou je odolné proti vibráciám a má dlhú životnosť. Ergonomická rukoväť s gumovou rukoväťou a rukoväťou na tlakovej nádobe pre ľahšiu prepravu. Stabilný riaditeľný podvozok s parkovacou brzdou v spojení s veľkými kolesami z PU peny zabraňujúci defektu umožňujú pohodlnú prepravu bez nutnosti kompresor nadvihovať.

Rozsah dodávky:
Regulátor tlaku s filtrom
Vysokokvalitná rýchla spojka s jednou rukou
Automatický tlakový spínač CONDOR
Flexibilné obrnené vodítka
Ergonomická rukoväť s gumovou rukoväťou
Rukoväť na tlakovej nádobe
Veľké kolesá s PU penou
Riadený podvozok s parkovacou brzdou

Technické parametre:
Kompresný systém: HOS
Maximálny prietok: 510 l / min
Plniaca kapacita cca: 400 l / min.
Maximálny tlak: 10 barov
Objem nádrže: 100 l
Válce / triedy: 2/1
Rýchlosť: 1310 ot / min
Spotreba energie: 3000 W
Elektrické pripojenie: 400 V
Rozmery (š × v × h): 1070 × 870 × 480 mm
Hmotnosť: 75 kg
Hladina akustického tlaku LPA (4 m): 94 dB (A)