Kompresor Airprofi 403/50

Piestový kompresor Airprofi 403/50. Linka Airprofi je určená pre profesionálov a obzvlášť náročných používateľov. Airprofi je značka kompresorov v extrémne robustnom dizajne, ktoré sú určené pre každodenné náročné profesionálne použitie. Vysoko kvalitný dizajn a zariadenie zaručujú dlhú životnosť všetkých kompresorov Airprofi. Obojstranná protikorózna ochrana tlakovej nádoby žiarovou úpravou. Vysokokvalitný sací filter s filtračnou kazetou zabezpečuje čistý nasávací vzduch pri vysokých prietokoch. Dvojvalcová, šedá liatinová pohonná jednotka spojená s nízkymi otáčkami zaručuje maximálny chod a dlhú životnosť. Chladič s veľkoplošnými chladiacimi komorami zabezpečuje nízku teplotu vzduchu pri vstupe do tlakovej nádoby.

Flexibilná pancierová hadica s tepelnou ochranou proti vibráciám zaručuje dlhú životnosť. Spúšťací kondenzátor a spúšťací ventil uľahčujú štartovanie. AIRCRAFT® ako prvý výrobca ponúka kompresory série Airprofi štandardne vybavené tlakovými nádobami s vnútorným a vonkajším žiarovým zinkovaním. To zaručuje dlhotrvajúcu ochranu pred koróziou. Série Airprofi získate záruku 15 rokov proti korózii. Veľké ventilátorové koleso a vzduchové vedenie zabezpečujú optimálne chladenie kompresora.

Stabilný, nastaviteľný podvozok s parkovacou brzdou spolu s veľkými kolesami a pneumatikami naplnenými vzduchom umožňuje pohodlnú prepravu (kompresor nemusí byť zdvihnutý počas jazdy). Elektrický motor s vysokým krútiacim momentom s vysokým krútiacim momentom je chránený motorovým ističom pred prehriatím a preťažením. Ergonomicky tvarovaná podlhovastá rukoväť pre pohodlnú a bezpečnú prepravu. Gumová rukoväť zabraňuje skĺznutiu.

Na kompresor sa používajú iba pevné spojenia (bez hadicových spojok). Pomocou regulátora tlaku (dodávaného) môžete pracovný tlak plynule nastavovať pri oddeľovaní nečistôt, oleja a kondenzátu. Dva číre tlakomery ukazujú pracovný tlak a tlak vo vnútri tlakovej nádoby.

Tri vzorkovacie miesta stlačeného vzduchu pre filtrovaný stlačený vzduch, filtrovaný a olejovaný stlačený vzduch a jeden výstup priameho stlačeného vzduchu z tlakovej nádoby. Štandardné jednoramenné bezpečnostné spojky, ktoré sú vybavené normou DIN EN 983. S technológiou krvácania s dvomi samostatnými zámkovými systémami sa dosiahne vyššia bezpečnosť práce.

Technické parametre:
Kompresný systém: HOS
Maximálny prietok: 390 l / min
Plniaca kapacita cca: 285 l / min.
Maximálny tlak: 10 barov
Objem tlakovej nádoby: 50 l
Válce / triedy: 2/1
Rýchlosť: 1360 ot / min
Spotreba energie: 2200 W
Elektrické pripojenie: 400 V
Rozmery (š × v × h): 810 × 790 × 430 mm
Hmotnosť: 56 kg
Úroveň zvuku LPA (4 m): 96 dB (A)