Trojuholníková teplovzdušná tryska ZX041600 ku zváracej pištoli ZX1600

Trojhranná teplovzdušná tryska je veľmi praktické a užitočné príslušenstvo pre teplovzdušné pištole, navrhnuté špeciálne na použitie s tavnou tyčou. Tento nástavec sa ľahko nasúva na výstup trysky ZX031600 a umožňuje presné a kontrolované nanášanie tavného lepidla.

Jednou z kľúčových vlastností tejto trojuholníkovej teplovzdušnej trysky jehrdlo tavnej spojky s vnútorným priemerom 5 mm. Tento optimálny priemer umožňuje správne dodávanie tavného lepidla a presné nanášanie na požadované miesto. Vďaka tejto vlastnosti je tento nástavec ideálnym nástrojom na detailné práce, pri ktorých sa vyžaduje presnosť a kontrola.

Celková dĺžka trysky dosahuje 70 mm, čo poskytuje dostatočný dosah a flexibilitu pri používaní. Táto dĺžka umožňuje ľahkú manipuláciu s nástavcom a dosiahnutie ťažko prístupných miest. Či už pracujete na menších alebo väčších projektoch, táto tryska ponúka dostatočnú dĺžku na rôzne účely.

Trojhranná teplovzdušná tryska/nástavec je nevyhnutným nástrojom pre každého majstra, remeselníka alebo profesionála, ktorý pracuje s tavnými lepidlami. S jej pomocou môžete presne a jednoducho nanášať tavné lepidlo na rôzne materiály a povrchy. Či už odstraňujete staré lepidlo, opravujete alebo vytvárate nové veci, táto tryska vám poskytne kontrolu, presnosť a účinnosť pri práci s tavným lepidlom.

Špecifikácie:

  • Vnútorný Ø hrdla tavnej tyčinky: 5 mm
  • Celková dĺžka: 70 mm