Teplovzdušná pištoľ Scheppach HG 2000

Teplovzdušná pištoľ Scheppach s výkonom 2000 W je výkonný a všestranný nástroj vhodný na širokú škálu aplikácií. Táto pištoľ umožňuje meniť teplotu a prúd vzduchu v dvoch stupňoch, čo poskytuje flexibilitu pri rôznych úlohách.

V druhom stupni máte navyše možnosť digitálne plynule regulovať teplotu v rozmedzí 50 °C až 650 °C. Toto presné nastavenie vám umožňuje prispôsobiť pištoľ konkrétnym materiálom a úlohám, ako je odstraňovanie lakov, farieb, nálepiek, tvarovanie plastov, zmršťovanie, zváranie, pripevňovanie pásky na hrany, uvoľňovanie lepených spojov, rozmrazovanie zamrznutých potrubí alebo sušenie.

Teplovzdušná pištoľ Scheppach má vysokokvalitné vykurovacie teleso, sofistikované chladenie a tepelnú ochranu, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť. Vďaka výkonnému motoru s príkonom 2000 W zvládne aj náročné úlohy. Ergonomická rukoväť je vybavená protišmykovým povrchom a umožňuje pohodlné držanie pištole. Rukoväť je tiež navrhnutá tak, aby sa pištoľ dala bezpečne odložiť vo zvislej polohe, čo je užitočné po jej zahriatí.

Teplovzdušná pištoľ Scheppach sa dodáva v praktickom plastovom kufríku, ktorý zabezpečuje jednoduchú a bezpečnú prepravu. Súčasťou balenia je veľkorysá 5-dielna súprava príslušenstva, ktorá rozširuje možnosti použitia pištole.

Táto teplovzdušná pištoľ Scheppach je skvelým nástrojom na rôzne úlohy, ktoré si vyžadujú použitie tepla. S výkonom 2000 W, presným nastavením teploty a príslušenstvom je ideálnou voľbou pre kutilské práce a profesionálne aplikácie.

Štandardná výbava.



Elektrické ručné náradie Scheppach Vynikajúca kvalita, pokročilá technológia, skvelá ergonómia a prijateľná cena Rad elektrického náradia Scheppach bol vyvinutý s veľkou starostlivosťou o požiadavky svojich používateľov. Či už ste teda bežný hobby používateľ alebo náročný remeselník, vždy budete mať istotu, že kúpou náradia Scheppach volíte ideálnu kombináciu prijateľnej ceny, kvalitných komponentov, pokročilej technológie, ergonómie, bezpečnosti a odolnosti. Navyše získate 4-ročnú záruku a kvalitný záručný a pozáručný servis garantovaný jedným z najväčších výrobcov dielenského náradia v Európe - nemeckou spoločnosťou Scheppach.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu.

Parametre:

  • Typ motora: 230V / 50Hz
  • Príkon : 2000 W
  • Teplotný stupeň I / II / III : 50 / 50-650 / - °C
  • Prietok vzduchu st. I / II / II: 250-500 / 250-500 / - l/min
  • Chladiaci stupeň : Áno