D25604K Kombinované kladivo SDS-Max1250W, 8 J, AVC, CTC, 45mm DeWALT + kufor

Kombinované kladivod SDS-Max D25604K je ideálny pre vŕtanie kotviacich a priechodných dier v betóne a murive s priemerom od 12 do 45 mm. Jadrové vŕtanie až do priemeru 100 mm. Pohon reťazou predlžuje životnosť a zvyšuje účinnosť a spoločne s prevodovkou naplnenou olejom zaručuje dokonalé mazanie komponentov a vynikajúci rozptyl tepla. Systém aktívnej regulácie vibrácií zahŕňajúce protizávažie a plávajúce rukoväť zaručuje extrémne nízke vibrácie. Úplná regulácia momentu. Patentovaná dvojstupňová spojka umožňuje užívateľovi vykonať voľbu jedného z dvoch nastavení pre rôzne priemery vrtákov a korunových vrtákov, čo zaručuje maximálny stupeň ochrany pri každom type vŕtaní.

Elektronický systém, ktorý ihneď detekuje stratu kontroly nástroje a okamžite reaguje znížením otáčavé sily. Možnosť zastavenia otáčania pre stredne náročných demolačné práce. Unikátna ochrana proti vnikaniu prachu zabraňuje vniknutiu aj tých najjemnejších prachových častíc do príklepového mechanizmu, a tak poskytuje tomuto náradia maximálnu odolnosť a prevádzkovú životnosť. Príklepový mechanizmus je optimalizovaný znížením počtu komponentov a dokonalejším tlmením, aby poskytoval maximálny rázovú energiu a tým aj účinnosť pri vŕtaní do najtvrdších betónov.

Účinný mechanizmus dodáva rázy priamo na pracovný nástroj bez strát spôsobených nadmernými vibráciami a tlmenie spätných rázov obmedzuje namáhanie nástroja. Ergonomický, kompaktný a štíhly dizajn maximalizuje ovládateľnosť a umožňuje ľahký prístup do obmedzených priestorov. Rukoväte s mäkkým gumovým povrchom zvyšujú komfort obsluhy a znižujú únavu pri dlhodobom použití.

Plynulá elektronická regulácia rázové energie / otáčok zaručuje dokonalú ovládateľnosť pri práci s menšími nástrojmi a ľahkým materiálom. Poistné tlačidlo zaručuje lepšiu ovládateľnosť pri práci v režime sekania. Skriňa z horčíkovej zliatiny zaručuje nižšiu hmotnosť a vynikajúcu odolnosť. Elektronická údržba a indikátor opotrebovanie uhlíkov určujú, kedy musí byť vykonaná výmena uhlíkov a kedy musí byť vykonaná údržba náradia. Vynikajúci pomer výkonu a hmotnosti: 8 J rázovej energie poskytovanej kladivom s hmotnosťou 6,9 kg.

Štandardná výbava:

Nastaviteľná antivibračná bočná rukoväť

odolný kufor

Technické parametre:

Príkon: 1250 W
Výkon: 615 W
Otáčky pri zaťažení: 210-415 ot./min
Úderov / min: 1430-2840 ú / min
Energia rázu: 8 J
Držiak nástrojov: SDS-Max
Max. priemer otvoru [betón]: 45 mm
Max. priemer otvoru [prierazový vrták]: 65 mm
Max. priemer otvoru [vŕtacia korunka]: 100 mm
Hmotnosť: 6.9 kg
Dĺžka: 477 mm
Výška: 245 mm
Šírka: 104 mm
Vibrácie ruka / paže - vŕtanie: 8.7 m / s2

Podmienky na získanie záruky 3 roky.
http://www.dewalt.cz/3/