SET 2 MAXI - Automatická vyzúvačka TC03, vyvažovačka TW-02 3D a dvojstĺpový zdvihák 4000kg MAXI

Automatická vyzúvačka TC03, vyvažovačka TW03 3D a dvojstĺpový zdvihák 4000kg MAXI. Kombinácia strojov v maximálnej konfigurácii za zvýhodnenú cenu. K tomuto setu môžete priobjednať vzduchový kompresor 150L so zľavou 20%!

Vzhľadom k váhe zariadenie, je cena za dopravu závislá od vzdialenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude oznámená po prijatí a potvrdení objednávky.

Vyzúvačka s pomocným ramenom TC03
Dvojrýchlostná automatická vyzúvačka Golemtech pre montáž a demontáž pneumatík osobných a ľahkých úžitkových automobilov. Model pre profesionálne použitie vybavený tlakovým delom, pneumaticky ovládaným sklopným ramenom a pneumaticky ovládaným posuvom a zdvihom montážnej pätky. Nový model má navyše dve rýchlosti otáčania montážneho stola a zosilnenú konštrukciu použitím šesťhranu na uchytenie montážnej hlavy.
 
Súčasťou stroja je pomocné montážne rameno. Pomocné montážne rameno "uni roller" je nepostrádateľným pomocníkom pri montáži pneu športových vozidiel, nízkoprofilových pneumatík či pneumatík s veľmi tuhou pätkou, kedy je montáž obvyklým spôsobom značne náročná, ak nie nemožná. Prítlak kladiek (kompletná sada je súčasťou dodávky) je zaistený vstavaným pneumatickým piestom, ľahko ovládaným z miesta obsluhy. Pracovný tlak 8 bar. Použitie pre automatickú vyzúvačku TC02. Vyzúvačky Golemtech majú už v základe pripravenej montážne body, nie sú teda potrebné žiadne úpravy.

Výhody
upínacie tanier s veľkým rozsahom upnutia
pneumaticky ovládané sklopné rameno
automatický odskok hlavy od ráfika
dve rýchlosti otáčania stola
pneumaticky ovládaný posun a zdvih montážnej pätky, zaistený jedným tlačidlom
vysoká kvalita spracovania vyzúvačky
zabudovaná jednotka úpravy vzduchu (filtrácia, mazanie, regulácia tlaku)
 
Súčasti dodávky:
vyzúvačka
ciachovaný pneuhustič s manometrom
montážna páka
plastová sada krytov pre ochranu poškodenia hliníkových diskov
vzduchové delo
 
Technické parametre:
Vonkajšie rozmery pre upevnenie ráfiku: 10-22 '
Vnútorné rozmery pre upevnenie ráfiku: 12-24 '
Maximálny priemer pneumatiky: 41 ' (1040mm)
Maximálna šírka pneumatiky: 14 ' (355mm)
Rýchlosť otočnej dosky: 7ot / Min
Sila obuvák: (10bar) 2500kg / 5500LBS
Pracovný tlak: 8-10bar
Napájacie napätie: 380V
Výkon motora: 0.75 kW
Rozmery: 108 x 90 x 86
Váha netto: 270kg
 

Vyvažovačka TW-02 3D

Nová generace automatické 3D vyvažovačky Golemtech TW-02.

Vyvažovačka je řízená mikroprocesorovou jednotkou za použití vylepšených typů senzorů, při použití součástek nejvyšší kvality. Automatické načítání hodnot vzdálenosti,  průměru a nově i šířky kola pomocí elektronického měřítka. Zobrazení všech údajů probíhá pomocí digitálních ukazatelů a snadné ovládání zajišťuje dotyková klávesnice.


Vyvažovačka umožňuje statické i dynamické vyvažování včetně speciálních programů pro různé tvary ALU disků, včetně individuálního programu ALU-S. Vyvažovačka disponuje i speciálním programem pro rozdělení závaží za paprsky ALU kol, tzv. skrytou aplikaci závaží. Pro snadnou uživatelskou obsluhu je integrován systém samokalibrace a automatická detekce případných závad.

- 3D načítání všech rozměrů kola
- start a stop pomocí sklopení a odklopení krytu
- program optimalizace nevyváženosti
- statické i dynamické vyvažování
- program pro samokalibraci a detekci závad
- programy pro ALU disky, včetně ALU-S
- program pro skrytou aplikaci závaží za paprsky kol
- vlastní diagnostika a testy snímačů


Maximální váha kola: 65 kg
Maximální průměr kola: 900 mm 
Motor: 0,2 kW, napájení 220 V
Přesnost vyvážení: +-1 g 
Ryhlost vyvažování: 220 ot/min 
Max šířka ráfku: 1,5" až 20" 
Čas vyvažování: 8 s 
Hlučnost:

Součástí dodávky je univerzální rychloupínací příruba s příslušenstvím,  4 x středící konusy /42-62 mm, 53-81 mm, 71-98 mm, 96-136 mm/. Měřidlo pro šířku disku, kleště na zaváží.

 

 

Dvojstĺpový zdvihák 4000 kg MAXI

Dvojstĺpový elektrohydraulický zdvihák Golemtech 4000 sa radí do kategórie PROFESIONAL. Narozdiel od zdvihákov nižšej kategórie s nosnosťou len okolo troch ton, využijete tento zdvihák pre zdvíhanie ako ťažších osobných, tak i dodávkových vozidiel.Vysoké nosnosti 4 tony samozrejme zodpovedá aj použitie kvalitných zosilnených materiálov. Ďalšou prednosťou tohto zdviháka sú elektromagnetické bezpečnostné západky v každom stĺpe ovládané tlačidlom z riadiaceho boxu .. Pre maximálnu bezpečnosť je pre ovládacie elektroniku použitý 24V rozvod.

 
Vďaka vývoju konštrukcia dvousloupových zdviháka Golemtech je možnosť prerobenia už zakúpeného zdviháka na bezprejazdový model, kedy laná a hydraulika sú vedené zhora. Stačí iba objednať prestavbovú sadu.

Zdvihák Golemtech 4000 je vybavený elektronicky ovládanými bezpečnostnými západkami. Tým sa znateľne zvyšuje komfort obsluhy, kedy nie je potrebné obchádzať zdvihák a vypínať ochranu západky ručne, ako je tomu u zdvihákov nižších kategórií. Všetko sa ovláda elektronicky, pomocou jedného tlačidla. Zdvihák má nízky spojovací prah medzi stĺpmi a tichý chod. Vyniká osvedčenou konštrukciou a spoľahlivou hydraulikou. Tieto stĺpové hevery charakterizuje praxou potvrdený bezproblémovú prevádzku a nenáročná údržba.
 
Dvojstĺpový zdvihák Golemtech má variabilne nastaviteľné asymetrické ramená (výsuvné a kĺbovo natočiteľné) s automatickou aretáciou polohy ich natočenia a automatickým odistením v spustenej polohe. Ľahko tak možno dosiahnuť zdvíhacie body u menších i veľkých automobilov. Konce nosných ramien sú opatrené výškovo nastaviteľnými pätkami. Pätky majú vrchnú plochu zo špeciálnej gumy s optimálnym dizajnom. Vo zvolenej pracovnej polohe sú pojazdné bloky s nosnými ramenami aretované bezpečnostnými západkami, takže hydraulika zdviháku nie je zaťažovaná. Zdviháky sú vybavené aj radom ďalších bezpečnostných a prevádzkových prvkov, napr. Ventily brániacimi preťaženiu, kontrolou rýchlosti spúšťania apod.
 
Súčasťou dodávky sú štandardné kovové kotvy do betónu. Pre pevnejšie a bezpečnejšie ukotvenie zdviháku, je ideálne používať chemické kotvy a závitové tyče.

Odporúčame preto pri nákupe prikúpiť sadu pre chemické ukotvenie, ktorá obsahuje top kvalitné chemické kotvy Pattex (2x kartuša 280 ml) a dvanásť závitových tyčí, matiek a podložiek, určenú priamo pre ukotvenie oboch stĺpov zdviháka.
 
Zdvihák môže byť osadený na betónovú dosku hrúbky min. 200mm z betónu C20 / 25. Minimálny rozmer betónovej dosky je 3900mm x 4500mm. Alternatívne možno namiesto dosky navrhnúť betónové základy pod každým stĺpom zdviháka s pôdorysnými rozmermi 1200mm x 700mm hĺbky 500mm z betónu C 20/25.
 
Možnosť objednania montáže zdviháka za cenu 2500, -Kč bez DPH (cena neobsahuje montážny materiál, hydraulický olej a dopravu montážne skupiny). Túto službu je možné spojiť s dopravou zdviháku, ktorý privezie rovno naše montážne skupina, za zvýhodnenú cenu.

Upozornění: Vzhľadom k váhe zariadenie, je cena za dopravu závislá od vzdialenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude oznámená po prijatí a potvrdení objednávky, podľa cenníka PPL šprint.
 
Technické parametre:
Minimálna výška zdvihu: 100 (200) mm
Max. výška zdvihu 1950 (2050) mm
Výška stĺpov: 2930 mm
Celková šírka zdviháku: 3580 mm (aj s motorom)
Šírka medzi stĺpmi: 2830 mm
Prejazdná šírka: 2550 mm
Motor: 400V (možnosť dodania aj s 220V motorom)
Množstvo hydraulického oleja: 10 litrov