Samonavíjací bubon s vysokotlakovou hadicou pre vodu GS200

Automatický hadicový navijak / samonavíjacie bubon pre upevnenie na stenu, strop alebo inú konštrukciu je vybavený hadicou na vodu dl. 20 m. Skriňa zo špeciálneho plastu na báze PP odolného proti nárazom i poveternosti. Komfortné ovládanie vyťahovanie hadice s minimálnou silou a jej automatická aretácia v ľubovoľnej pozícii pri požadovanej dĺžke vytiahnutí. Krátkym povytiahnutím hadice sa západka aretácie uvoľní a hadica sa pomocou integrovaného pružinového systému riadene navíja späť do navijaka. Hadica sa pri automatickom navíjaní zaťahuje pomaly a tento pohyb je riadený presným vodiacim systémom, zabraňujúcim krútenie a zamotávaniu hadice. Nastaviteľný doraz navíjanie hadice zabraňuje prípadnému poškodeniu stien a predmetov v okolí navijaku.
 
Držiak navijaka umožňuje natáčanie telesa navijaka. Horný držadlo pre jednoduché prenášanie alebo zavesenie. Jednoduchá montáž navijaku na stenu, strop alebo inú konštrukciu, inštalačný materiál je súčasťou dodávky. Vysokotlaková PVC hadica má dĺžku 20 m a vnútorný / vonkajší priemer 11,5 / 15,8 mm, je ukončená rýchlospojkou a rozprašovanie koncovkou / nastaviteľnou tryskou. Hadica je v navinutom stave chránená skríň pred poškodením, čo významne predlžuje jej životnosť. Navijak sa pripája na zdroj vody vysokotlakovú PVC hadicou dl. 2 m ukončenú rýchlospojkou na vodu 3/4 "s adaptérom zo ¾" na ½ ".
 
Po ukončení práce alebo po sezóne je možné teleso navijaku s hadicou ľahko demontovať z držiaka. Nevyžaduje prakticky žiadnu údržbu. Ideálne uplatnenie v záhrade, v garáži, v dielni aj v priemysle. Certifikácia CE a RoHS. Vysoká prevádzková spoľahlivosť a dlhá životnosť kompletného navijaka.

Technické parametre:
dĺžka hadice na vodu:20 m
dĺžka pripojovacie hadice:2 m
vnútorný priemer hadice:11,5 mm
pripojovacie rýchlospojka:3/4 "
pracovný tlak:6 bar / 18 bar
prevádzková teplota:- 5 ° C do + 45 ° C
farba navijaku:kombinácia zelená-čierna
rozmery balenia:527 x 305 x 470 mm
hmotnosť: 8,8 kg