Prenosný umývací prístroj Mobile Parts Cleaner 178-0700MB

Umývací prístroj je určený pre bežné umývanie / čistenie predmetov, ako sú napr. Súčiastky v autoopravovniach, diely strojov v priemyselnej údržbe apod. Výhodu predstavuje vyhotovenie z odolného plastu, čím nehrozí korózia umývacej vane. Základnými konštrukčnými komponenty sú umývacia vaňa, menšie vanička na odkladanie / umývanie malých dielov, špeciálne prietokový umývacia kefa s pružnou prívodnej hadičkou, elektrické čerpadlo a skriňa umývacieho prístroje s odklápacím, uzatvárateľným vekom. Čistiaca kvapalina stále cirkuluje v uzavretom okruhu.

Veko umývacieho prístroja je vybavené špeciálnym uchytením držadlá umývacieho kefy a 20 vedľa seba umiestnenými držiaky náradia, prípadne iných predmetov. Spodná vaňa prístroja má v prednej časti kruhový priehľad pre ľahkú kontrolu množstva čistiacej kvapaliny. Celý umývací prístroj možno položiť na pracovný stôl alebo na podstavec (vytvorí sa tak kompletný umývací stôl).

Pre tento umývací prístroj sa používajú čistiace kvapaliny určené do ekologických umývacích stolov, napr. Purgasol, Arva, atď., Voda a vodou riediteľné umývacie prípravky. Nemožno ale používať benzín, petrolej, naftu, trichlóretylén, perchlóretylén, acetón apod.

Technické parametre:
rozmer: 660 x 460 x 260 mm
hmotnosť: 5 kg