Odvlhčovač EKOTEZ TE-40 s prídavným kúrením

Značka EKOTEZ na základe dlhoročných skúseností a tradície v oblasti kondenzačného vysúšania vyvinul široký rad odvlhčovačov na rôzne účely použitia a súčasne zastupuje popredných svetových výrobcov. Odvlhčovače sú v západnej Európe známe tiež pod označením KROLL.
 
Odvlhčovače EKOTEZ sú vďaka svojej robustnej konštrukcii a odolnosti proti poškodeniu vhodné pre použitie v stavebníctve pri vykonávaní stavieb a renovácií (k vysúšaniu omietok, malieb), pre náročnú prevádzku v priemyselných prevádzkach, ale aj pri sušení dreva. Ideálnym pomocníkom sú pri odstraňovaní škôd spôsobených vodou, napr. Pri záplavách, haváriách vodovodného potrubia, vlhkosti v pivniciach, archívoch, skladovacích priestoroch atď.

S použitím našich odvlhčovačov dokážete udržiavať v miestnosti vhodnú relatívnu vlhkosť vzduchu a zamedzíte tak nežiaducim prejavom vlhkosti, ako sú plesne, poškodenie stien či predmetov alebo dokonca konštrukcie vplyvom trvalého pôsobenia vlhkosti. Vzduch v miestnosti je nasávaný do odvlhčovače cez filter, na chladné aktívnej ploche dôjde k vyzrážaniu vody zo vzduchu a vzduch po dohriatiu na teplé ploche je späť vyfukovaný do miestnosti. Tento proces je účinnejší než obvyklé kúrenie a vetranie.

Vysúšače sa veľmi ľahko ovládajú, sú vybavené kontrolkou prevádzky, ochranným systémom plné nádržky a dodávaný regulátor vlhkosti umožňuje nastavenie relatívnej vlhkosti, ktorú prístroj automaticky udržuje. Rad TE má zabudované vykurovacie teleso, ktorým možno zvýšiť účinnosť pri nízkych teplotách alebo využiť pre vykurovanie.

Servisné odporúčania:
doporučujeme po 3000 prevádzkových hodinách nechať prístroj skontrolovať a vyčistiť v odbornom servise.

Technické parametre:
Odvlhčovacie výkon: 40l / 24h
množstvo vzduchu: 500 m3 / h
pracovný rozsah vlhkosti: 30-95%
pracovný rozsah teploty: 0-35 ° C
napätie: 220-240 V / 50Hz
príkon: 0,65 + kW + 2kW (pri kúrení)
šírka: 495mm
hĺbka: 830m
výška: 610mm
hmotnosť: 37kg
chladivo: 560g (R407C)

Prevedenie s rámom a madlom alebo s dvoma madlami.