Profesionálny mobilný odvlhčovač CDT90

Profesionálny mobilný odvlhčovač CDT 90 od dánskej spoločnosti Dantherm ponúka rýchlú a ľahkú pomoc pre likvidáciu škôd aj pre stavebný priemysel. Výhodou je predovšetkým rýchlosť a energetická účinnosť pri vysúšaniu.

Tento typ odvlhčovačov je tiež obľúbený v stavebníctve, pretože ponúkajú efektívne a starostlivo riadené prostriedky k vysúšaniu tehál či betónových stien, čím šetrí čas i peniaze.

Odvlhčovač ponúka presné digitálne nastavenie, servisné údaje, ľahké zisťovanie závad a presnú špecifikáciu prevádzkových hodín a spotreby energie, aj meranie teploty a relatívnej vlhkosti. Navyše je navrhnutý pre optimálny transport a manipuláciu vďaka nastaviteľnej a pevné rukoväte a veľkým gumovým kolesám.

Všetky odvlhčovače rady Dantherm CDT sú kondenzačné odvlhčovače. Zabudovaný ventilátor nasáva vlhký vzduch do odvlhčovače a vháňa ho do odparovača. Akonáhle sa teplý vzduch stretne so studeným povrchom odparovače, skondenzuje na vodu, ktorej je vedená do nádoby na vodu. Počas procesu sa suchý vzduch zahreje a vracia sa do miestnosti. Opakovaná cirkulácia vzduchu skrz jednotku znižuje relatívna vlhkosť, čím dochádza k beľmo rýchlemu, ale jemnému vysúšanie.

Odvlhčovač CDT možno dodať s kazetou pre čerpadlo kondenzátu namontovanú namiesto nádoby na vodu. To čerpá kondenzovanú vodu do odtoku a odvlhčovač tak nebude vyžadovať údržbu kondenzátu. Kazeta pre čerpadlo je k dispozícii ako príslušenstvo.

Technické parametre:

Výkon odvlhčovania pri 30 ° C / 80% RH - 94l / 24h

Prúd vzduchu - 1000 m3 / h

Rozsah prevádzkovej vlhkosti - 40-100% RH

Šírka / hĺbka - 650 / 593 mm

Hmotnosť - 62 kg